O dziwo szukałem w szukajce tego tematu i nie znalazłem..
Jak sama nazwa tematu wskazuje, chciałbym by poważnie się wziąć za reklamę naszego forum. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to stworzenie banerów, buttonów etc. Jeżeli są jacyś graficy na forum i znaleźliby trochę czasu to mogliby stworzyć takie reklamy. Oprócz tego słyszałem, że można wykupić reklamy na niektórych stronach za nie tak drogo (np na manga library, bodajże 5 złotych za dzień, więc na 1 dzień nie zaszkodziło by wydać tego piątaka ;]). Ja niestety nie umiem robić takiego typu reklam, jednak powoli poznaje tajniki gimpa. Następnie takowymi obrazkami moglibyśmy się wymieniać z innymi forami. Co o tym sądzicie?
Reklama tego forum
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Jednym słowem... Git, git git! ( No cóż, wyszły trzy, ale to szczegół)
Jestem za!
tylko na jakich stronach chcesz to umieścić? Ja moge dać w sygnaturce na innych forach.
Jestem za!
tylko na jakich stronach chcesz to umieścić? Ja moge dać w sygnaturce na innych forach.
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Forum posiada ogromną wręcz ilość pomocy, porad czy trików dla potencjalnego gracza. Ktoś, kto szuka informacji o grze, strategii działania czy pomocy w Kryptach Zegarowych prędzej czy później tu trafia.
Choć, jeśli chodzi o poradniki (a to jest najczęściej szukane) to już gorzej.
Wbrew pozorom, forum to już jest dość znane w sieci, głównie ze względu na dane. Ale pomysł reklamy jest dobry, bowiem naprawdę jest co reklamować.
Wracając do poradników - myślę, że dobrym pomysłem byłoby utworzenie spojnych, przejrzystych solucji, nie pisanych, jak zwykle, przez jednego gracza, ale przez wielu. Będzie też miejsce na strategie w boju, czego zazwyczaj innym poradnikom brakuje.
Podkreślam Cień Feniksa - jak dotąd dobrej i kompletnej polskiej wersji nie znalazłam.
Oczywiście, zgłaszam się do pomocy przy poradniku
Jak dobrze pójdzie, przez ten tydzień, w którym mnie nie będzie, również zgłębię tajniki Gimpa, a choć mój zmysł informatyczny jest szczątkowy, też coś może zdziałam ^^
Choć, jeśli chodzi o poradniki (a to jest najczęściej szukane) to już gorzej.
Wbrew pozorom, forum to już jest dość znane w sieci, głównie ze względu na dane. Ale pomysł reklamy jest dobry, bowiem naprawdę jest co reklamować.
Wracając do poradników - myślę, że dobrym pomysłem byłoby utworzenie spojnych, przejrzystych solucji, nie pisanych, jak zwykle, przez jednego gracza, ale przez wielu. Będzie też miejsce na strategie w boju, czego zazwyczaj innym poradnikom brakuje.
Podkreślam Cień Feniksa - jak dotąd dobrej i kompletnej polskiej wersji nie znalazłam.
Oczywiście, zgłaszam się do pomocy przy poradniku
Jak dobrze pójdzie, przez ten tydzień, w którym mnie nie będzie, również zgłębię tajniki Gimpa, a choć mój zmysł informatyczny jest szczątkowy, też coś może zdziałam ^^
Spoiler:
Idę na grafikę komputerową, więc co nieco umiem w GIMPie zrobić. Gdzieś się kurzą niedokończone poradniki, więc pomocą w tworzeniu służę. Ale nie pamiętam nic z CF, więc pod tym względem na mnie nie liczcie 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Wystarczy, że zrobisz buttona lub usebara np z logiem spellforce the order of dawn, albo http://img511.imageshack.us/img511/1262 ... webxs2.jpg. 
Kafar, najpierw myśl, potem pisz.
Jak się wszyscy do tego zabierzemy, na pewno wyjdzie świetnie
Btw, jakbym próbowała nie dotrzymać słowa, dacie mi kopa na rozpęd? Ja tak czasem mam, najpierw zapomnę a potem zapomnę że miałam sobie przypomnieć.
Jak się wszyscy do tego zabierzemy, na pewno wyjdzie świetnie
Btw, jakbym próbowała nie dotrzymać słowa, dacie mi kopa na rozpęd? Ja tak czasem mam, najpierw zapomnę a potem zapomnę że miałam sobie przypomnieć.
Spoiler:
Ja kiedyś rok pisałem parę zdań, więc za przypominajki będę wdzięczny.
@Kafar, to zrób to sam, na pewno nie będzie wtedy kupą.
@Kafar, to zrób to sam, na pewno nie będzie wtedy kupą.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz