Naramenniki Ostrzy

Dyskusja o grze SpellForce
Post Reply
Guest

Naramenniki Ostrzy

Post by Guest »

Po co są naramienniki princepsa w zakonie świtu ?? szukałem na forum ale nie znalazłem nic o tych naramiennikach, wylatują one w przed ostatniej i ostatniej mapie. A sprzedać chyba nie idzie, trochę bez sensu że są rzeczy z którymi nic nie można zrobić, ani sprzedać ani do q.
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Do stworzenia później zwanego princepsem :P Chyba że mi się pomyliło, albo to było w Oddechu Zimy
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

W Zakonie też są. Właściwie, to sama się zastanawiałam, co z nimi zrobić. Tylko nie pamiętam, czy zrobiłam w końcu czy nie. W każdym razie, sprawdzę niebawem, bo właśnie przechodzę od nowa kampanię.
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja je po prostu sprzedałem. One nie należą do żadnej misji. Chyba ,że kogoś pominąłem , więc jakby coś dajcie znać.
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Z tego co pamiętam to otoczka skrzyni z tymi naramiennikami jest mniejsza niż zwykłe. Była tak samo mała jak skrzynki z cienia feniksa (jajko wielkanocne na środku mapki), w którym były. Może to też jest jakieś jajko wielkanocne, albo w cf jest jakaś specjalna misja (np. sługa run, princeps na 45 lvl - marzenia :D )
Post Reply