FIFA czy PES? - Dyskusja ogólna

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Post Reply

Poll: KtĂłra gra jest lepsza: FIFA czy PES?

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:48

FIFA
7
100%
PES
0
No votes

Total votes: 7

przemmir
Zaklinacz słów

FIFA czy PES? - Dyskusja ogólna

Post by przemmir »

Witam.

Jako, że widzę tematy związane m.in. z takimi grami Counter Strike i Rome: Total War. Postanowiłem, więc założyć temat z wiązany z grą FIFA i Pro Evolution Soccer. Możecie tu pisać od jak dawna gracie, w którąś z tych gier, która edycja FIFY bądź PES 'a się Wam bardziej podoba, jakie są plusy i minusy obu serii, jakie są Wasze osiągnięcia czy najlepsze wyniki, a także umawiać się na wspólne mecze!!

Ja od razu zaznaczam, że jeśli byłby ktoś chętny na rozegranie jakiegoś meczyku to jestem chętny (niestety tylko w FIFA09, ponieważ 10 mam uszkodzoną i nie da się grać :?).

PS: Jako, że jest to mój pierwszy temat na forum to liczę na wyrozumiałość Użytkowników jak i Administratorów :wink:.
Guest

Post by Guest »

Ja niestety mam fife08 to nie pogramy razem. Gram w FIFE całe zycie. Zaczęło sie od UEFA2002 chyba na playstation 1. Najbardziej lubie grac w trybie menadzerskim, pozdro :p
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Pozwolę sobie na odświeżenie swojego tematu :wink:.

Mam pytanie czy jest ktoś na rozegranie kilku sparingów w FIFE 09 i 10? Mam nadzieję, że ktoś okaże się chętny, ponieważ moi znajomi już są dla mnie za słabi :P. A muszę ćwiczyć.
Post Reply