Problem z Save 'ami

Locked
Guest

Problem z Save 'ami

Post by Guest »

Pomocy! Mam problem z save 'ów a są w folderze.. co robić?
Guest

Post by Guest »

Też miałem ten problem nic ni pomogło musiałem zacząć od nowa posacią nie dało się grać....
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Co prawda nigdy nie miałem takiego błędu w SpellForce 2 (miałem go w jakiejś innej grze, ale już nie pamiętam tytułu), ale radziłbym skopiować cały folder z save 'ami i spróbować zainstalować grę na innym komputerze i wkleić tam ten folder... Być może to zadziała. Jeśli nie to chyba nie zostaje Ci nic innego jak to co napisał Morgred.

Na przyszłość nie radzę więcej tak wyłączać komputera, tu już nawet nie chodzi o jakieś savy, ponieważ po pewnym czasie zacznie system sprawdzać dysk i zacznie wykrywać błędy plików, które będzie usuwał. Jest to najprostsza droga do uszkodzenia dysku (w skrajnych przypadkach może Ci on nawet pęknąć) i stracenia wszystkich danych, których odzyskanie łatwe, a może się okazać, że i tanie nie będzie.
Guest

Post by Guest »

Problem dawno się rozwiązał ale zapomniałem tu napisać.. wystarczyło usunąć z save 'ów ten zepsuty i wczytać jakiś inny (na szczęście zapisywałem na każdej mapce) tak więc tylko jeden był uszkodzony. :)

Skoro problem rozwiązany, to zamykam - st34l3k
Locked