jakie są wasze ulubione postacie np.mag kręgu Rohen,Hokan Asir,Uram Czerwony.Istoty to Aryn,Ulather,Koshar,Kowal Dusz,Ksiaże Ciemności(niejaki:Fial Darg),Ognisty Anioł ,Ożywieniec bez głowy w (warownej jamie)oraz wiele innych postaci, sa one superowe i boskie .Zastanówcie się jakie są wasze ulubione postacie. ,,D '
no hmm moimi ulubionymi postaciami sa ortanc tanara urias craig rigour flink einar...i chyba to wszyscy ale to najbardziej ulubieni a ze stworów to..hmm nie wiem nie mam ulubionych ;p
Dla mnie the beściAKIEM jest sierżany Einar to co on robił w Cieniu Drzew to tyle wystarczy powiedzieć że sami rozwaliliśmy 2 armie goblinów! tą na wzgórzu i tą która nacierała na baze i menhir ;D oprócz niego lubie Ishtara i Zerbo postacie zupełnie inne bo porządny dowódca straży miejsckiej Empyri i bóg złodzieji który załatwia walki na koloseum ;] A ze stworów ten Ognisty Anioł był super i bezgłowy ożywieniec czy jakoś tak ten co się go zabijało przy zdobywaniu zaklęcia zguby ognia ;] A oprócz tego ja wiem w głowie zapadł mi Udwin może dlatego że był jednym z pierwszych na których natrafiłem ;] Zwłaszcza ta gadka na początku o tym jak to był w innym świecie w głebi ziemi tam gdzie jak się później dowiadujemy są cienie po za tym był naprawde jak na tamte realia mocny i dawał super pierścień który nosiłem do końca zakonu świtu ;D No to by było na tyle nie sposób nie wspomnieć oczywiście o
Fial Darg ale to tak samo oczywiste jak Belial to pokazuje ewolucje postaci od pogromiciela Fial Darga czyli tego złego jakby niższej rangi do gromiciela Beliala łaczącego się z Hokanem bo Fial Darg do Hokana Ashira-Beliala się nie porównuje
Kowal dusz jest niezły w Ceiniu feniksa wezwie sobie 20 sług ostrzych i radź sobie pan xDDD ale wystarczy się do niego dostać i on ze wszystkimi przywołaniaim dedzi ;]
sierżant Einar jest dla mnie najlepszy z bohaterów 2.sartarius-dzięki niemu nie trzeba było walczyć na lodowych bagnach z ostrzami.3.urias nie wiem czemu ale dobrze sie bił.