Witam tak jak w temacie gdy daje na taką rozdzielczość wyskakuje mi błąd fatal dx9 error znany na słabszych kartach graficznych a ja mam rzadką hd4870 1gb proszę o pomoc (może da się zrobić żeby była rozdzielczość 1900x1080)
Poprawiłem błędy//Tallos
Szkoda, że przy okazji nie przeniosłeś do działu o Spellforce 2...
Spellforce 2 problem przy rozdzielczosci 1600x1200
ja mam radka 4670 też 1gb i mi przy ustawieniu rozdzielki 1680x1050 bo mam panoramę wszystko chodzi. Bardzo możliwe że po prostu spellforce nie może działać poprawnie w takich rozdzielkach jakich podałeś, ale nie jestem pewien.
I to raczej jest prawda bo jak np w grze counter strike gdzie maksymalnie mogę ustawić rozdzielkę 1280x coś tam tak jak w spellu 2 to w coinfigu zmieniałem tam na wyższą np hd albo 1680x150 to też wywalało to że dx9 coś tam
I to raczej jest prawda bo jak np w grze counter strike gdzie maksymalnie mogę ustawić rozdzielkę 1280x coś tam tak jak w spellu 2 to w coinfigu zmieniałem tam na wyższą np hd albo 1680x150 to też wywalało to że dx9 coś tam

-
Guest
-
Guest
chyba antyaliasingu ale jak to nie ma jak jest? wchodzisz w menu opcji grafiki i tma wszystko masz a rozdzielkę możesz zmienić ręcznie w pliku config który mieści się w dokumenty/spellforce2 otwieramy go np. notatnikiem i w linijkach
screenheight="x" screenwidth="x" w polu x wpisujemy rozdzielczości height - szerokość, width - długość.
Pozdrawiam!
screenheight="x" screenwidth="x" w polu x wpisujemy rozdzielczości height - szerokość, width - długość.
Pozdrawiam!

-
Guest