Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?

Dyskusja o grze SpellForce

Poll: Jakie runy z podanych w ankiecie powinny powstaĂŚ

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:12

goblinów ?
5
4%
żywiołaków i golemów ?
7
6%
kitharów ?
6
5%
hazimów ?
12
10%
szkieletów ?
10
8%
ostrza ?
68
57%
demony ?
12
10%

Total votes: 120

Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

O szkoda.Bo bym zrobił runy wszystkich ras a także z ich rozgałęzień np. Wulfgard, Zimowe Elfy itp.
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

I po co? Nie lepiej zrobić trzy dobre niż trzydzieści złych?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

Ja najbardziej lubię złych .
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Nie dobrych/złych w sensie światły/mroczny, tylko dobrze zrobione/źle zrobione.

Spsułem sobie licznik :(
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

Zło zawsze było ciekawsze ]:->

Zawsze jak gram w jakąś gre i mogę wybrać stronę mocy i biorę złom/
Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

Mi nie o to chodzi.Po prostu w Spellforce mi się lepiej gra złymi bo ze złych lubię Norcainów i Orków a z dobrych Elfy.
Guest

Post by Guest »

Mi jedynie Mroczne elfy odpowiadają ze złych. Orkowie jeszcze ujdą ale Trolle jak dla mnie to porażka ;/ Bardzo wolno się przemieszczają i bardzo wolno się produkują. W walce też są powolne, a aż tyle nie zabierają hp :(
Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

Ta trole to kicha jak nie wiem co.Orki są dobre jak masz wszystkie plany.

Nie uważacie, że przynosicie troszkę offtopu? //S.K
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

Super byłaby armia ostrzy.Goblinami fajnie by się grało ale nie na dłuższą metę.
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Guest

Post by Guest »

Armia Saurian: Jenquai w CF mówi podaczas obleżenie Kathai że przybyło więcej nieumarłych i saurian czyli Sha

Wojownicy i magowie to by byli Sha a tytanem był by jakiś dinozaur w spellforce 2 jest kilka dinozaurów Saurian i któryś mógłby zostać tytanem
przemmir
Zaklinacz słów

Post by przemmir »

Rasa Sha byłaby rzeczywiście ciekawa, ale trudno byłoby o wymyślenie dla nich odpowiednich budynków i jednostek, przynajmniej ja nie mam na to pomysłu:P Wydaje mi się, że Ostrza byłyby najciekawszą rasą ale i też chyba najdroższą jednak mają naprawdę fajne jednostki.

PS: witam wszystkich, jest to mój pierwszy post;)
Konradus-Killer
Zbrojny w klawiaturę

Post by Konradus-Killer »

ostrza i sha byłoby fajnie. Ja osobiście myślę , że rasa Zwierzo-ludzi byłaby

ciekawa . Nie mówię tu tylko o Kitcharach . Różni zwierzoludzi z budynkami podobnymi do mieszanki trolii i orków , głównym surowcem byłoby drewno i

lenya.
filipman
Skrytopisarz

ostrza

Post by filipman »

kto chce prowadzić ostrzami niech kupi se spellforce 2 tam są ostrza tylko problem z ilościom jednostek trzy jednostki z 1 ocalała tylko jedna a mianowicie sługa głosuje na ostrza
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Jezu, jaka nekrofilia. Widziałes kiedy ostatniego posta napisano?!

(NA twoim miejscu Ari dałbym mu chociażby ostrzeżenie.)

Nekrofilia? o.O Zatem, ma szczęście, że nie jesteś na moim miejscu, prawda? :wink: //Ari

No nie, modem nie chciałbym tu być :P Bez obrazy oczywiście ^^ O nekrofilii nie słyszałeś?
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

ostrza były jednymi z najpotężniejszych przeciwników i ulubionych sługów runicznych przynajmniej dla mnie nazywam się Łukasz i nie byłem obecny na forum około półtorej roku miło mi widzieć że jest parę osób ze starej ekipy ;D
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Post Reply