Super zabijaka!!!!

Dział poświęcony wszelkim mapom i ich edytorze.
Post Reply
Pawemol
Misiek

Super zabijaka!!!!

Post by Pawemol »

Witam jestem nowym użytkownikiem gram w spellforce 5 lat i wiem ,że to super gra!! Jednak chciałbym grać w to z 8 osobami przez neta , żeby była frajda!! Proszę jeszcze jak odpatchować spellforce zz wersji 1.53a do wersji v1.52 ,bo chce stworzyć super mapki i super itemy :)

Ponieważ to Twój pierwszy post, nie uzywanie funkcji http://www.spellforceweb.fora.pl/search.php Ci się upiecze.

Ortografia poprawiona by st34l3k
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
st34l3k
Tańczący z warnami

Re: Super zabijaka!!!!

Post by st34l3k »

Pisać po raz n-ty nie będę, patrz http://www.spellforceweb.fora.pl/pomoc, ... ,1089.html. A na drugi raz, użyj wyszukiwarki i poczytaj trochę, zanim o coś zapytasz.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

a jak skonfigurować hamachi żeby szło przez nie grać i gdzie druga osoba ma wpisać te ip?

Edited by st34l3k
Mój kanał na YouTube
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Aby moc z kimś grać wystarczy dołączyć do tej samej sieci.

Polecam serwer hamachi założony przeze mnie - SpellforceWeb (liczy się wielkość liter). Na tej sieci jest również parę użytkowników z tego forum.

Edit:

Jeżeli chcesz sobie pograć z paroma osobami na raz przez internet, przyłącz się do projektu wojen klanów. Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej zobacz podtemat działu "Wojny klanów",a szczególnie wieże dyplomatów i koszary :D

Edit 2 bo chyba mnie coś.....

pisze się HAMACHI, nie CHamachi
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

Hamachi zapamiętam ,ale jak wejść na tego serwa wpisać na lan czy internet???
Mój kanał na YouTube
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Huh...

Czekaj czekaj, spróbuje ci pomóc, choć zdziewko cię nie ogarniam...

Jeżeli chcesz dołączyć do serwera hamachi SpellforceWeb to po prostu szukasz funkcji Sieć, a w niej dołącz do sieci (czy coś takiego ;P). Jak chcesz z kimś zagrać przez neta to musisz być z nim w tej samej sieci hamachi, oraz zamiast skorzystać z funkcji internet, korzystasz z lan. W razie dalszych pytań pisz do mnie na pw, chętnie ci pomoge :wink:.

Brakujące literki edited by st34l3k
Post Reply