Gra swobodna jak wbic szybko lvl??
-
Guest
Gra swobodna jak wbic szybko lvl??
Witam mam pytanie jak w grze swobodnej wbic w dosc krotkim czasie jakis konkretny lvl??Mam zamiar znowu grac z kolegami w spella przez neta i chciałbym jakos szybko dobic przynajmniej 20lvl.Kiedyś grałem jakis miesiąc może dwa ale wbilem tylko 12lvl
. Czy jest jakis sposob na wbicie tego lvl-a szybciej np. przez wykonanie misji (nie wiem czy dam rade na tym poziomie) proszę o szybką odpowiedz.
Można też użyć Marsa, dostępnego w dziale Mapy. Jedna tam przyda się przynajmniej ~15lvl, inaczej nabijanie będzie bardzo długo trwało.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Guest
A mógłbym dostac link do mapy Mars poniewaz ten co znalalzlem nie dziala(jak wchodze w niego i wbijam na speedyshare psize ze juz nie ma tego pliku;/) lub jesli ktos moze niech mi przesle na e-maila http://www.spellforceweb.fora.pl/kosz,20/pomocy,39.html
Ok ju nie trzeba znalzlem mape mars pwoie mi ktos jaktam szybko epic bo jedyne potworki ktore zdolalem zabic na moim 4lvl to byly zuki 1lvl a reszty nie dalem rady mimo ze mialm sporo wojska i wiezyczek
Ok ju nie trzeba znalzlem mape mars pwoie mi ktos jaktam szybko epic bo jedyne potworki ktore zdolalem zabic na moim 4lvl to byly zuki 1lvl a reszty nie dalem rady mimo ze mialm sporo wojska i wiezyczek
-
Archimonde
- Skrytopisarz
Jest chomikuj.pl .Pliki tam są dopóki tego chcesz.
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru