Imię i nazwisko:Zarakhi Tal Ach
Rasa:Mroczne elfy
Wygląd:Szczupły, blady, zawsze mający biała maskę, która zasłania jego twarz. Istota posiada czarną, długą pelerynę, oraz kostur adeptów nora (ten kostur to nie jest czasem kosa Sk??

)
http://infobot.pl/r/1wlb
Osobowość:Zarakhi to chaotyczny, mroczny elf, myślący wolno, ale poprawnie. Potrafi "myśleć" i jeżeli mu zależy to dochodzi do swojego. Jest adeptem magii, jednak jego nauka zajmuje mu sporo czasu. Nie potrafi walczyć wręcz, najlepiej radzi sobie z magią na dystans. Nienawidzi "małomyślących" trolli, ale podniecają go półnagie elfki

.
Historia:Mój bohater rozpoczyna przygodę w jednej z fortec, w kruczej przełęczy. Jako dziecko był świadkiem budowy fortec mrocznych elfów w tamtej okolicy. Niedługo potem wraz z paroma równowieśnikami utworzyli zakon nikomu nieznany. Musieli go utrzymać w sekrecie z jednego powodu. Głównym celem zakonu było poznanie białej magii, należącej do wyznawców światła. Żaden mroczny elf z tamtych czasów nie mógł poznawać tego typu sztuki magii, a oni łamali tą zasadę. Zakon spotykał się w wąwozie, na północ od fortec. Z czasem jednak inne mroczne elfy zauważyli ich organizacje, więc po cichu musieli uciekać. Wiele podróżowali, aż w końcu zaszyli się w dżungli. Dookoła niebezpieczeństwa były dobrymi pułapkami na nieprzyjaciela. Liczba członków zakonu malała, aż w końcu
Zarakhi został samotnym pustelnikiem. Przemierzając busze dżungli spotkał potężnego maga, Hokana Ashira, badającego dziwną maskę, o której nic nie wiadomo, ale w niej było coś tajemniczego. Z czasem Hokan dla mrocznego elfa stał się mentorem, nauczycielem. Dzięki niemu Zarakhi oprócz podstawowej wiedzy o białej magii, zaczął rozwijać swoją wiedzę na temat żywiołu lodu, co z przyszłością stało się jego zaletom.
Poziom:1
Obecne doświadczenie:0
Siła:36
Wytrzymałość:26
Zręczność:21
Zwinność:21
Mądrość:42
Inteligencja:31
Charyzma:32
Umiejętności:
biała magia:1
zdrowie:1
Ekwipunek:
kosrtur adeptów nora, kościany napierśnik, pierścień czeladnika
Opanowane zdolności bojowe oraz znane czary:
leczenie
sry Ari, że tak długo ,ale siostra na kompa sie wepchała. Jakbym miał jakiś bład to powiedz, ja się starałem to napisać najlepiej