Mapki

Dział poświęcony wszelkim mapom i ich edytorze.

Poll: Robić dalej mapy??

Tak
91
98%
Nie
2
2%

Total votes: 93

Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja ,chociaż nie mogę tworzyć map do jedynki ,znalazłem ciekawe mapy ,które mogą zainteresować

http://www.spellforce.com/forum/showthread.php?t=31588

Mapy z angielskiego forum .Trzeba być zarejestrowanym .

Szczególnym wzorem dla twórców map może być stadion . Zapoznajcie się z tymi ciekawymi mapkami .

Tak jak inne mapy i SpellForce. Mogę jednak powiedzieć ,że na nich tak jak na marsie czy Guran Hall łatwo nabija się poziom
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Ja mam je od dawna, i stwierdzam, że:

- W żadnym stopniu nie są lepsze od naszych.

- Często ich wygląd pozostawia wiele do życzenia.

- Nie są zbytnio dopracowane.

Cóż to tyle. Nie chciałem się rozpisywać, bo ogółem, można rzec, że nie są to prawdziwe mapki. Moim zdaniem są tworzone dla zabawy :)
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Ja mam prośbę do Druida Świtu . Prosiłbym ,aby GuranHallg dostało wersje z ostrzami na 45 levelu ,a mars trochę podobny do tej .
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Dziś dodam 2 nowe mapki.

1. Mars-upgrejdowa wersja ;P

2. bonusik ;P

Downlaod: http://www.speedyshare.com/810526881.html
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

Słuchaj połowa linków ma error .
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Powiedz które?

Ja pare sprawdziłem i nie widzalem errorow, a najlepiej powiedz mi na jakich mapkach ci zalezy? Bo nię będe znowu dodawać z 6 mapek co chwile
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

Mi zależy tylko na jakiejś co była na szybkie expienie a nazwy nie podam bo sie śpieszę.

To napisz później, kiedy będziesz miał czas :/ Pilnuj się. //A.
Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

:( .

EDIT:A nie.jednak zniknęły wszystkie mapy.
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Do piątku zrzuce mapki (sry, że tak długo :/)

A teraz mam inne pytanko: od wakacji tworzylem pewną mapke i przestałem, ale jeżeli są zainteresowani to oczywiście ją dokończe. Chciałbym, aby pare osób napisało "tak lub nie". Chodzi mi o taką ankiete.
Archimonde
Skrytopisarz

Post by Archimonde »

Jasne za twórz je!!! A mam pytanie.Czy ktoś może wie jak zachować swoja postać i save games i postacie żeby po odinstalowaniu gry były zachowane i można było je wykorzystać po ponownym zainstalowaniu gry???
„Słyszałeś, że kazał nazywać się Prawicą Pana? Według mnie Proteza brzmi trafniej.”
„Pani, jesteś naczyniem mądrości. Trudno mi uwierzyć, że cała zawartość gdzieś się wylała.”
„Świry! Nic tylko świry! Jagnię, Serafiel! I wszyscy wieszczą! Daj spokój, Daimonie! To szaleńcy. Uwielbiają wieszczyć. Same klęski, oczywiście. Widzą krew, zgliszcza, dym, sine trupy, gołe d**y i puste pudełka! Mam dość. Jeszcze jeden wieszczący szaleniec i podam się do dymisji.” - Maja Lidia Kossakowska - Siewca Wiatru
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Nie jestem pewien czy ten temat jest odpowiedni do takiego pytania.

Prawdopodobnie w folderze moje dokumenty (my documents xd) masz folder spellforce. Tam są savy, więc przed deinstalacją, skopjuj sobie ten folder.

Pisałem z punktu widzenia winDowsa, nie wiem jak inne systemy.

---------------------------------------------------------------------------------------

Edit:

Znowu zuploadowałem mapki na neta, na dobry serwer. Mam nadzieje, że długo zostaną online.

Pod tym linkiem możecie pobrać paczkę paru mapek (nie tylko moich, ale Psychoxa, oraz jakaś jest tam od autorów mi nie znanych)

http://www.4shared.com/file/166564405/4 ... i_001.html

A i jeszcze chestland:

http://www.4shared.com/file/220719461/c ... tland.html
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

bardzo fajne mapki ,właśnie na takie czekałem.Hyouton napisz mi na pw, bo na gg nie możesz bo mam kompa zjaranego.Mam propozycje na mapki.Pisać na pw
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Dobra, możecie dać warna, ale i tak jest problem... Ma ktos na dysku mapę "Utopia"? Przeszukałem połowę forum i nie ma :(
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Warna? A za co? :> nie jestem aż tak zły, na jakiego wyglądam :P STL też nie. Prawda? Prawda :) // by STL

Ja też nie znalazłem, więc łap: http://www.megaupload.com/?d=X4RFNKKB
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

Warna? Za odświeżanie tematu :P Na innym forum po miesiącu już by s miał 10 % warna :P

BTW. Dzięki :D
Post Reply