Witam! Mam takie skromne pytanko: Co daje poziom trudności w grze Spellforce 1? Tam są trzy poziomy: (Od góry do dołu) Normalny, Niski, Dokładny. Niby zmieniałem w opcjach na niski i wysoki (raczej dokładny (???)), ale nie zauważyłem żadnej różnicy... Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi i czemu zamiast Wysoki jest Dokładny? I czy poziom trudności w opcjach będzie odnosił się do trybu gry swobodnej, czy jak tam wybierzemy poziom, to taki będzie?
PS. Mam oryginała
Poziom trudności
Różnica jest w szybkości pojawiania się przeciwników. Na dokładnym pojawiają się najszybciej, co oczywiście wpływa na trudność gry (im jest ich więcej i się szybciej pojawiają, wiadomo, najtrudniej). Ale plus w tym, że najwięcej expa można zrobić.
Nie wiem czy wpływa to na trudność gry w trybie gry swobodnej, ale nie sądzę, gdyż przy ustawianiu servera w grze swobodnej, masz do wyboru wrogowie: mniej, normalnie, więcej i raczej od tego zależy trudność gry w swobodnej.
Ale co do tego pewności nie mam, nie zmieniałem poziomu osobiście (na niski czy normalny) aby się przekonać czy ma to jakiś wpływ na poziom (trudność) gry w trybie swobodnym.
Nie wiem czy wpływa to na trudność gry w trybie gry swobodnej, ale nie sądzę, gdyż przy ustawianiu servera w grze swobodnej, masz do wyboru wrogowie: mniej, normalnie, więcej i raczej od tego zależy trudność gry w swobodnej.
Ale co do tego pewności nie mam, nie zmieniałem poziomu osobiście (na niski czy normalny) aby się przekonać czy ma to jakiś wpływ na poziom (trudność) gry w trybie swobodnym.