Wasza twórczość
-
Guest
Wasza twórczość
Witam.
Mam takie małe pytanko. Otóż osobiście interesuje się pisaniem i mam takie zapytanie czy ktos podziela moje hobby? Jeśli tak proszę się wypowiadać i (jeśli oczywiście chcecie) wklejac jakies kawałki waszych '. ;]
Mam takie małe pytanko. Otóż osobiście interesuje się pisaniem i mam takie zapytanie czy ktos podziela moje hobby? Jeśli tak proszę się wypowiadać i (jeśli oczywiście chcecie) wklejac jakies kawałki waszych '. ;]
Fajnie, że ktoś utworzył taki temat. Osobiście uwielbiam pisać, ale tylko coś związanego z fantastyką np. Scenariusze do spellforce. Lubię też rysować, dlatego kiedy nie miałem komputera w wakacje, umilałem sobie czas pisaniem scenariusza wzbogacając go rysunkami. Cóż, mogę się pochwalić że zapisałem cały zeszyt 60-kartkowy. Ach gdybym dostał w swe ręce edytor map i odpowiednią wersję Spellforce, to dopiero by się działo 
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Guest
Ja jak mam wenę to piszę Naznaczonych, opowieść o elfickim rodzie (jak ktoś się jeszcze nie domyślił to to jest fantasy ;P). Napisany mam wprawdzie tylko prolog, ale w planach uśmierciłem już jednego bohatera i wpakowałem w rodzicielstwo drugiego. Nie chcę tego dawać publicznie, ale jak ktoś ładnie poprosi na PW... 
Co do rysowania, to powiedzmy, że stawiam pierwsze kroki
O tym wolałbym nie mówić ^^
Martinus, tak Cię offtopowo spytam, ile masz lat (chyba nigdzie nie widziałem ;P)?
Co do rysowania, to powiedzmy, że stawiam pierwsze kroki
Martinus, tak Cię offtopowo spytam, ile masz lat (chyba nigdzie nie widziałem ;P)?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest
Nudziło mi się to porysowałam trochę w Paincie takie coś mi wyszło ;p :
http://img35.imageshack.us/i/dlrx8.jpg/
http://img35.imageshack.us/i/dlrx8.jpg/
To nie jest Paint, to Hero coś-tam
(Machine?)
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
http://www.joemonster.org/art/11670/Pra ... _w_Paincie
Jesteś pewny, Ari?
Ten rysunek przecież mógł zostać odpowiednio zmniejszony. Jeśli to 100% prawda, to gratulacje. 
Jesteś pewny, Ari?

Tak, jestem pewien - po "ramce" na dole, pozie i koniu. Sam kiedyś używałem Hero Machine 
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Guest
-
Guest
Nazwa tematu brzmi: Wasza twórczość...
Nie wskazuje to jednoznacznie, czy mamy pisać tutaj o własnych powieściach czy rysunkach. Akurat ty wybrałeś pierwszą opcję i kilka osób się udzieliło. Maluska zaś, postanowiła, że pokarze nam "swoją twórczość" i zdecydowała się na ukazanie rysunku... Nie widzę niczego, co jest niezgodne z regulaminem
Nie wskazuje to jednoznacznie, czy mamy pisać tutaj o własnych powieściach czy rysunkach. Akurat ty wybrałeś pierwszą opcję i kilka osób się udzieliło. Maluska zaś, postanowiła, że pokarze nam "swoją twórczość" i zdecydowała się na ukazanie rysunku... Nie widzę niczego, co jest niezgodne z regulaminem
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...