Piłka Nożna
Piłka Nożna
Ktoś gra czy kibicuje? Pisać. Ja gram ale tylko rekreacyjnie. A kibicuję dla AC Milanu.
-
Guest
Rotfl! [offtop OFF]
Ja nie oglądam ani nie gram w nogę, ale ze względu na współlokatorów muszę kibicować poznańskiemu Lechowi i (też poznańskiej) Warcie ;P
Ja nie oglądam ani nie gram w nogę, ale ze względu na współlokatorów muszę kibicować poznańskiemu Lechowi i (też poznańskiej) Warcie ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Tak! Zazwyczaj odpowiadam demonstracyjnym założeniem słuchawek na uszy i na tym się kończy. A, czasem pytam na koniec "jaki był wynik?", ale to jak nie zapomnę 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Nie gram, nie kibicuję, nie oglądam, nie ekscytuję się, nie krzyczę innym ludziom do ucha, nie chodzę na mecze, nie kupuję różnych śmiesznych drobiazgów, nie chodzę cały dzień i nie gadam tylko o jednym, nie zadaję idiotycznych pytań "x czy y", pod dobrze znanym pretekstem, a ze względu na to, że (nie) jestem patriotą, mam gdzieś, gdy "nasi" znowu ośmieszają się własną grą. Cóż, można powiedzieć, że ogólnie jestem na "nie".
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

Hehe. Żałuj Vin, bo na tym idzie też nieźle zarobić, mam na myśli obstawianie meczów u bukmacherów. Tylko do tego (żeby wygrywać oczywiście) potrzebne jest szczęście, wyczucie, kapitał własny (choć nawet za 2 zł da się dużo wygrać
) oraz wiedza na temat piłki nożnej. Co do patriotycznego obowiązku kibicowania reprezentacji Polski to ja tu też jestem na "nie". Przecież ile razy jak można oglądać jak nasi przegrywają w fatalnym stylu, a mecz POL-HIS: 0-6 to już była kompletna kompromitacja
. A co do tych drobiazgów to jedyne co toleruje to koszulki klubowe, żeby było w czym iść na mecz oraz jakieś specjalne okazjonalne i limitowane rzeczy, ponieważ często upamiętniają ważne chwile
. Ogólnie nie znoszę w naszym drogim polskim narodzie życia przeszłością, no bo ile razy można słuchać jak Tomaszewski zatrzymał Anglię, itd.!
Aha, ja w przeciwieństwie do Ariego nie kibicuję poznańskiej Warcie. Choć myślę, że ma to też związek z miejscem zamieszkania w Poznaniu
.
Aha, ja w przeciwieństwie do Ariego nie kibicuję poznańskiej Warcie. Choć myślę, że ma to też związek z miejscem zamieszkania w Poznaniu
Nie rozśmieszaj mnie nawet Kafar. Uważasz, że życie każdego powinno kręcić się wokół piłki nożnej? Śmiechu warte po prostu... Dzięki, ale nie zamierzam zostawać jakimś pseudokibicem, jakąś odmianą bezmózgiego dresa o ilorazie inteligencji na poziomie kredensu. Wiem, że są normalni ludzie, którzy lubią grać, lubią oglądać mecze itd. podziwiam takich, że jeszcze im nie odbiło, ale po prostu wolę siatkówkę, od kopania piłki nogą, to wszystko. Swoją drogą, sam nie wiem, jak można być dumny z czegoś, co swoją grą przynosi zwykle wstyd innym. Ostatnio jakaś wiocha dostała się do pierwszej ligi. Oby grali lepiej, niż reszta, życzę im tego.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...