Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?
-
Tallos
- Łupieżca tematów
- Postać w RPG: Faern Liom
Jeśli komentarze nadal będą tak przychylne, uda się poprawić opisy budynków, doda się opisy jednostek, zamierzam do nich skrobnąć parę słów
Ale najpierw (jakoś przed końcem tygodnia) dodam jeszcze Korgów i wystawię na krzyżowy ogień Waszych komentarzy
po co mają robić dwa mody, jak mogą zrobić jeden?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
"Zrobić"?? Oni są chorzy na chorobę, która dotyczy Tallosa. LenizUos Extremos... Nawet jak do nich napiszesz, to przecież to są tylko wydawcy, no nie? Chyba, że się mylę. Poza tym najpewniej wytłumaczą się, że nie warto pracować, na tak starym silniku graficznym. Zawsze znajdą wymówkę...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

No... w każdym razie chodzi o twórców ;P Gdyby mieli to zrobić na bazie płatnego SMS-em (za co ich ukrzyżujemy głowami do dołu, w dodatku w piątek trzynastego) dodatku, to się rzucą do pracy ;]
No Coments
;P
EDITa (Herbuś):
Major podsunął mi pomysł, żeby zastąpić Lodowładnego Ogniowładnym. Wszystko wyglądałoby identycznie, tylko czar zamieniony został na "kulę ognia", a ulepszenie dałoby sekwencyjną wersję tego czaru. Lepiej?
No Coments
;P
EDITa (Herbuś):
Major podsunął mi pomysł, żeby zastąpić Lodowładnego Ogniowładnym. Wszystko wyglądałoby identycznie, tylko czar zamieniony został na "kulę ognia", a ulepszenie dałoby sekwencyjną wersję tego czaru. Lepiej?
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
-
Guest
-
Drakon Arach
Twórcom będzie łatwiej wprowadzić jednostkę, która w grze istnieje...
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Naprawdę sądzicie, że coś wskóracie? Mam nadzieję Ari, że dobrze znosisz odmowę
Na odpowiedź będziesz czekał z pół roku, a jeśli już ją dostaniesz to przeczytasz tylko jedno słowo: NIE... (po niemiecku)
Jestem całkowicie pewny, że twórcy nie wrócą już do czegoś, co było robione kilka lat temu. To będzie dla nich nieopłacalne. Stracili by tylko czas i zapewne wielu nabywców. Przecież Niemców nie obchodzą jakieś gierki sprzed 5 lat, a dla Polaków nie kiwną palcem. I niby mieliby robić to za darmo? Jedynym wyjściem, jest samemu popracować chwilę (dłuższą chwilę), nad grą, co i tak przyniosło by rezultaty nie takie, o jakie wszystkich chodziło. Nie neguję, ani nie zamierzam ingerować w to co zrobicie z tym projektem. Jest naprawdę świetny i kilka poprawek, a będzie wręcz doskonały. Niestety najlepiej będzie jeśli przestaniemy się oszukiwać, że ktoś, zrobi coś za darmo. Te czasy dawno minęły...[/quote]
Jestem całkowicie pewny, że twórcy nie wrócą już do czegoś, co było robione kilka lat temu. To będzie dla nich nieopłacalne. Stracili by tylko czas i zapewne wielu nabywców. Przecież Niemców nie obchodzą jakieś gierki sprzed 5 lat, a dla Polaków nie kiwną palcem. I niby mieliby robić to za darmo? Jedynym wyjściem, jest samemu popracować chwilę (dłuższą chwilę), nad grą, co i tak przyniosło by rezultaty nie takie, o jakie wszystkich chodziło. Nie neguję, ani nie zamierzam ingerować w to co zrobicie z tym projektem. Jest naprawdę świetny i kilka poprawek, a będzie wręcz doskonały. Niestety najlepiej będzie jeśli przestaniemy się oszukiwać, że ktoś, zrobi coś za darmo. Te czasy dawno minęły...[/quote]
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Guest
No cóż co do kampani masz rację... chociaż gdyby... pomysł się sprawdził i go przyjęli(na co szanse są minimalne), może utworzyliby odmienną kampanię... np: jakby dodatek rozszerzający jedynkę - taka jakby niezależna kampania - bylibyśmy sługą Mhrocznego ;]
No z tym wykazaniem, tez masz troszkę racji... ale gdyby pomysł zdał egzamin i zgodziliby się coś z tym zrobić to zapewne mała część naszego(twojego) ' byłaby wprowadzona w życie...
Kody - no też masz rację... (ale to była tylko taka anegdota! xD)
No cóż skoro pochwała ustna nie wystarczyła... poszła pisemnna! ;]
No z tym wykazaniem, tez masz troszkę racji... ale gdyby pomysł zdał egzamin i zgodziliby się coś z tym zrobić to zapewne mała część naszego(twojego) ' byłaby wprowadzona w życie...
Kody - no też masz rację... (ale to była tylko taka anegdota! xD)
No cóż skoro pochwała ustna nie wystarczyła... poszła pisemnna! ;]