Rozbudowa
Za to "prostrze" to Cię z miejsca ukatrupię ;P
Moja opinia jest taka, że owszem, wygląda ładniej itd, ale zobacz ile jest tematów w CF i OZ - chyba za mało na cztery działy, nie? Dział downloadu też bym dal jeden i w nim byłyby rzeczy do wszystkich Spellów, ale dał osobne forum/podforum do map. Ewentualnie można zrobić jeden, ale np. żeby każdy temat nazywać:
["rodzaj" downloadu] Nazwa, np: [mapa] Narkoplaneta.
Byłoby czytelniej.
Dalej, połączyłbym działy "rozmowa" i "info" - ten drugi mało obszerny, a podczas rozmowy można zadać pytania
Póki co to tyle ;P
Moja opinia jest taka, że owszem, wygląda ładniej itd, ale zobacz ile jest tematów w CF i OZ - chyba za mało na cztery działy, nie? Dział downloadu też bym dal jeden i w nim byłyby rzeczy do wszystkich Spellów, ale dał osobne forum/podforum do map. Ewentualnie można zrobić jeden, ale np. żeby każdy temat nazywać:
["rodzaj" downloadu] Nazwa, np: [mapa] Narkoplaneta.
Byłoby czytelniej.
Dalej, połączyłbym działy "rozmowa" i "info" - ten drugi mało obszerny, a podczas rozmowy można zadać pytania
Póki co to tyle ;P
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Ja proponuje ,aby w związku z powstającym dodatkiem do SP 2 - Faith in Destiny powstał dział pod tym samym tytułem pod Dragon Storm - dlaczego ?
Aby Ci ,którzy wchodzą wiedzieli o nadchodzącym dodatku , a także aby tam były spekulacje na temat gry ,co znaleźliście etc. Bo we wrześniu już wychodzi więc lepiej się pośpieszyć . Co o tym sądzicie (można by tytuł wziąć np. srebrnym tytułem i napisać w nawiasie : coming soon lub nadchodzi) .
Aby Ci ,którzy wchodzą wiedzieli o nadchodzącym dodatku , a także aby tam były spekulacje na temat gry ,co znaleźliście etc. Bo we wrześniu już wychodzi więc lepiej się pośpieszyć . Co o tym sądzicie (można by tytuł wziąć np. srebrnym tytułem i napisać w nawiasie : coming soon lub nadchodzi) .
-
Guest