Regulamin, wersja 0.99 epsilon
System sędziowania zawsze można zmienić. Zastanawiałem się nad tym problemem i na początek proponuję zawierzyć uczciwości liderów klanów. Jeżeli to nie wyjdzie, to można się zastanowić nad innym rozwiązaniem. Proponuję też dopisać do regulaminu cały punkt poświęcony sędziowaniu, to tylko uprości grę.
Na koniec przytoczę pewien cytat (właściwie powiedzenie): "Screenshot or it didn 't happened." Co może być przydatne w tymże regulaminie.
Na koniec przytoczę pewien cytat (właściwie powiedzenie): "Screenshot or it didn 't happened." Co może być przydatne w tymże regulaminie.

-
Guest
-
Guest
Takie coś, co napisałaś, to ja również mam, bo mam Livebox 'a i połączenie z kompem mam bezprzewodowe. I bardzo podobnie mi pokazuje, bo nadal się będę upierał, ze tam jest mała literka "b". Natomiast nie zmienia to faktu ze łącze mam 1Mbps.
Jak chcesz sprawdzić jaka masz prędkość łącza to wejdź sobie np na http://www.speedtest.pl/
Jak chcesz sprawdzić jaka masz prędkość łącza to wejdź sobie np na http://www.speedtest.pl/
-
Guest
Wybaczcie mi, ale nie mogłem edytować posta Doyla, ponieważ nie mam tu MODA Jak nikt z resztą
.
Jakimś cudem tego nie zauważyłem, dzięki Doyle
Pan Kubusiek96, ponownie zaszczycił nas swoją obecnością i od razu przeszedł do elokwentnego komentarza na temat usera. Oczywiście postanowił w drodze wyjątku, że zrobi to pisząc jakże poprawnego ortograficznie posta i jednocześnie zezwolił nam z łaski swojej, na obejrzenie tego SAPMU...
Krótko mówiąc Kubusiek96 otrzymuje WARNA za rozsiewanie OffTopu, oraz niejednoznaczne obrażanie użytkownika, włącznie z nieprzestrzeganiem jakichkolwiek zasad ortograficznych...
Jakimś cudem tego nie zauważyłem, dzięki Doyle
Pan Kubusiek96, ponownie zaszczycił nas swoją obecnością i od razu przeszedł do elokwentnego komentarza na temat usera. Oczywiście postanowił w drodze wyjątku, że zrobi to pisząc jakże poprawnego ortograficznie posta i jednocześnie zezwolił nam z łaski swojej, na obejrzenie tego SAPMU...
Krótko mówiąc Kubusiek96 otrzymuje WARNA za rozsiewanie OffTopu, oraz niejednoznaczne obrażanie użytkownika, włącznie z nieprzestrzeganiem jakichkolwiek zasad ortograficznych...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

16.08.09
Wersja delta, dodane zostały dwa punkty do paragrafu drugiego. Punkty siódme paragrafów III i IV zostały zaktualizowane.
Wersja delta, dodane zostały dwa punkty do paragrafu drugiego. Punkty siódme paragrafów III i IV zostały zaktualizowane.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest
http://www.spellforceweb.fora.pl/free-s ... ,1019.html jest taki magiczny temat, w którym możesz się wyżalić.
To jest temat o regulaminie WK.
E:
@Down: n/c
To jest temat o regulaminie WK.
E:
@Down: n/c
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz