Wojny Drużynowe
Wojny Drużynowe
Wpadłem na pomysł zrobienia urozmaicenia bitew, robiąc tak zwany Team Death Match. Polegałoby to na tym, że dwie rasy światła walczą z taką samą ilością ras mroku. Tak samo w bitwie avatarów można zrobić 2 vs 2 lub 3 vs 3(oczywiście sojusz ras światła vs rasy mroku). Ci co mają wybierać kto walczy, mógłby wybrać jaką chce walkę, z kim i jakiego sojusznika bierze.Potem można ułożyć stosowny regulamin i do tej części. Co Wy na to?
Argh... Kolejny regulamin 
Jestem za, ale raczej jako dodatek, niż regularne spotkania.
Jestem za, ale raczej jako dodatek, niż regularne spotkania.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Czyli taki dodatek bezrankingowy, urozmaicenie... W sumie czemu nie zrobić czegoś takiego, że np. liczone są punkty z całego miesiąca i walczą 2 rasy światła najwyżej w rankingu vs 2 rasy mroku najwyżej w rankingu. Odbywałoby się to raz na miesiąc. Tak samo z walkami avatarów, z tym że można zrobić nawet 3 vs 3.
Pierwsze miejsce będzie miało napięty harmonogram ;D Rajd, sojusze...
Zawsze można dać taką punktację, jak w rajdzie (wyłączając rekord czasowy ;P)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Jeśli chodzi Ci o całe klany... Zrób mapę dla takiej ilości graczy to raz, postaw serwer na łączu najlepiej 1Gb/s, żeby nie było lagów, chociaż przy hamachi to i tak możliwe... o ile wiem nie można zabardzo takich map zrobić,to raz, a dwa, że liczebność klanów może być różna, więc 4 vs 12 mija się z celem. Także wojny całych klanów odpadają.
Są tematy o mapach. W którymś z nich (bądź w jakimś nowym, stworzonym specjalnie do tego celu) po ukończeniu przygotowań do całego projektu i zakończeniu tworzenia wszystkich map, będzie można umieścić linki, aby każdy swobodnie mógł sobie dane mapy pobrać. Zapewne da się zrobić to tak, aby tylko zarejestrowani użytkownicy widzieli linki (bądź w ogóle mieli dostęp do danego działu/tematu) i tak chyba będzie najwygodniej rozpowszechnić mapy wśród zainteresowanych.
Dla mniej zaawansowanych użytkowników od razu w takim temacie będzie można dopisać mały poradnik, jak ściągnąć i gdzie mapy trzeba umieścić, aby wszystko dobrze działało.
Dla mniej zaawansowanych użytkowników od razu w takim temacie będzie można dopisać mały poradnik, jak ściągnąć i gdzie mapy trzeba umieścić, aby wszystko dobrze działało.
Ja tylko dodam, że tak, da się to zrobić 
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz