Jednostki Mroczych Elfów

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Locked
Guest

Jednostki Mroczych Elfów

Post by Guest »

Hej!

Mam taki problem.. jestem w lodowych bagnach ( Frost March czy coś w tym stylu), wyczyściłam całą mapę, przeszukałam wszystkie skrzynie i mam : runę mrocznych elfów oraz 5 ich budynków. A co do jednostek czy tam jakichś wojowników to nie znalazłam kompletnie nic! A co gorsza jak pójdę się upewnić do tego mrocznego elfa czy mam już wszystko żeby wyruszyć dalej, to on mówi że tak :shock: ! Czy wiecie może gdzie zdobędę te jednostki do walki!? Bo nie mam pojęcia a bez tego nie przejdę gry.. :evil:"0" />

:?
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Właśnie następna misja będzie polegała na tym, żeby utrzymać się bez jednostek. Jak dojdziesz do Godmarchii, to poczytaj dziennik. Tam też zdobędziesz plany jednostek.
Spoiler:
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Nie martw się, przejdziesz.

Jeśli dobrze kojarzę, to masz kamieniołom, małe kwatery, kaplice arii i dwa działka (jedno strzela, drugie hipnotyzuje wrogów). I na początku następnej mapy nie będzie Ci nic więcej potrzeba, bo będziesz musiała się obwarować tylko aby pierwszy atak przetrwać. A później gra się orkami.

Wiec przeszukałaś mapę dobrze, znalazłaś wszystko co jest Ci potrzebne w tej chwili. A jednostki bojowe mrocznych elfów znajdziesz na następnych mapach.

Powodzenia. Pozdrawiam
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Guest

Post by Guest »

dzięki :wink:
Locked