Jakie macie lvl??? pochwalcie się swoimi umiejętnościami
To było tylko obrazowe porównanie (trochę mija się z prawdą), jednak jak myślałem oddawało istotę wypowiedzi. Po prostu stratą czasu jest rozdawanie punktów w niezwiązane ze sobą wymaganiami umiejętności. Psują się wtedy statystyki i umiejętności postaci. Wszytko zależy też od tego, do czego ta postać ma być zrobiona.
Jeżeli do rozgrywki w trybie swobodnym to może być, jednakże podczas gry w sieci będzie ją bardzo łatwo zdjąć.
Moja postać:
Imię: Doyle
Poziom: 50
Umiejętności:
Czarna magia:
Śmierć 20
Nekromancja 20
Magia żywiołów:
Lód 20
Ekwipunek:
Hełm Strażników, Szata Wieczności, Tarcza Pierwotnych Żywiołów, Kostur Wieczności, 2x Opaska Elen
Najważniejsze staty przy w/w ekwipunku:
Pancerz:491
Hp:3724
Mana:796
Dodam tylko, że to ekwipunek nastawiony głównie na ilość życia i obronę. Przy najlepszym będzie ze 3k życia i 1,2k many.
Jeżeli do rozgrywki w trybie swobodnym to może być, jednakże podczas gry w sieci będzie ją bardzo łatwo zdjąć.
Moja postać:
Imię: Doyle
Poziom: 50
Umiejętności:
Czarna magia:
Śmierć 20
Nekromancja 20
Magia żywiołów:
Lód 20
Ekwipunek:
Hełm Strażników, Szata Wieczności, Tarcza Pierwotnych Żywiołów, Kostur Wieczności, 2x Opaska Elen
Najważniejsze staty przy w/w ekwipunku:
Pancerz:491
Hp:3724
Mana:796
Dodam tylko, że to ekwipunek nastawiony głównie na ilość życia i obronę. Przy najlepszym będzie ze 3k życia i 1,2k many.

-
Guest
-
Guest
-
LordWitold
- Skrytopisarz
-
Guest
-
Rohen Lighthand
- Skrytopisarz
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
[OT on]Nazwa postaci = nazwie, jaką wpisze się jako nazwę gracza. Mój avatar nazywa się Devios, ale w grze multi jest Ari od nazwy gracza
[OT off]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Guest