Otóż zrobiłem mapke, niby wszystko ok, ale gdy ją sprawdzam w spellforce to się ładuje, niby wszystko ok. Gdy się załaduje mapka to po około 5 sekundach wyskakuje okno z jakimś errorem. Czy ktoś wie co na to poradzić?
Błagam o szybką odpowiedź
Ps. Zamieściłem tutaj ten dział, bo myśle, że nie tylko ja mam problem z edytowaniem map, jeżeli jednak administrator uważa, że nie powinienem tego tematu wstawiać tutaj prosze o jego przeniesienie.
Mam nadzieje, że moderatorzy nie zamkną tego tematu, bo być może inni użytkownicy, także będą mieli problemy z edytorem map, a potrzebna im będzie czyjaś pomoc.
Razem z nadejściem 3 alertu pojawia się również małe okienko edytor się ładuje. Procenty zwykle dochodzą do 10, góra 14, po czym wyskakuje błąd nr. 3 i jest po edytorze
Nie wiecie o co kaman tym razem? Jaki problem tym razem??
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji!┌∩┐(◣_◢)┌∩┐And if you won't...
Sry, ale teraz dopiero zauważyłem ten temat. Takie coś miałem, gdy próbowałem mieć edytor na wersje 1.53. Prawdopodobnie zgrałeś od kogoś edytor, ale jezeli mówisz, że robiłeś jużmapkę to nie rozumiem. . .
To już nieaktualne. Problem rozwiązałem już wcześniej, więc nie oczekuję odpowiedzi. Cóż mogłem o tym napisać, ale sam zapomniałem xD
Teraz głównie chodzi mi o to, że ci Wulfgarczycy ciągle atakują obozy wroga. Nie wiem czemu nie chcą być tak jak Halici którzy stoją i się nie ruszają xD Może ktoś wie czemu tak się dzieje? Doyle?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji!┌∩┐(◣_◢)┌∩┐And if you won't...