Hirin Posłaniec
-
Guest
Hirin Posłaniec
Od pewnego czasu zastanawiam się o co chodzi temu Hirinowi stoi tylko w mieście dusz i to w dość dziwnym miejscu bo zeby z nim pogadać trzeba było zniszczyć dwa gniazda jedno gnomów drugie chyba postrachów z krypty i jeszcze tych popielnych Strażników...Hirin mówi że jest zmęczony mam pewien pomysł co z nim zrobić ale to później najwyżej napisze.Piszcie tutaj wszelkie wskazówki,"plotki"o Hirinie każda wiadomość jest ważna w tej chyba jednej z największych oprócz skarbu z "tabliczek"tajemnic SpellForce SoF.
Ja napiszę informacje, które mówi naszemu avatarowi pewien Ślepiec z Empyrii.
"Tak rzekł Aonir: Hirinie, ty będzesz Dawcą, który obdarza ludzi dobrem lub złem. Będziesz odprowadzać dusze umierających do komnat śmierci, a dusze rodzących się - na świat.
Twymi dobrami będą sen, śmierć i marzenie, lecz także szczęście i zdrowie. Ludy świata będą równocześnie obawiać się ciebie i kochać cię.
Hirin Jeździec jest dawcą, a także wykonawcą opiekunów. Włada wiatrem i burzą, biegiem czasu i nietrwałością, lecz także wolnością.
Zwą Hirina także Tragarzem Dusz, Dawcą Marzeń, Dawcą Snu i Koszmarem. Jego symbolami są samotny jeździec, klepsydra, czarny koń, wilk lub sokół."
"Tak rzekł Aonir: Hirinie, ty będzesz Dawcą, który obdarza ludzi dobrem lub złem. Będziesz odprowadzać dusze umierających do komnat śmierci, a dusze rodzących się - na świat.
Twymi dobrami będą sen, śmierć i marzenie, lecz także szczęście i zdrowie. Ludy świata będą równocześnie obawiać się ciebie i kochać cię.
Hirin Jeździec jest dawcą, a także wykonawcą opiekunów. Włada wiatrem i burzą, biegiem czasu i nietrwałością, lecz także wolnością.
Zwą Hirina także Tragarzem Dusz, Dawcą Marzeń, Dawcą Snu i Koszmarem. Jego symbolami są samotny jeździec, klepsydra, czarny koń, wilk lub sokół."
Spoiler:
-
Guest
No tak ładny cytat z Jarima ślepego mnicha sprawdze coś wydaje mi się że skoro jest zmęczony to trzeba pchnąćw niego nowe siły a z kąd je wziąść? zaraz pod wzniesieniem na którym stoi Hirin jest moc lecząca! OD Driady dostaje się przy okazji misji miske w którą można wziąść wode może trzeba mu to dać???
P.S.Pmiętasz może gdzie są nici nocnego cienia bo zapomniałem ;p
P.S.Pmiętasz może gdzie są nici nocnego cienia bo zapomniałem ;p
Żartujesz? Jest tam jakieś źródło?? Nie wiedziałam! Od razu lecę spróbować coś z tym źródłem zrobić
. Fenomenalnie xD
Edit: Ehh... Myślałam, że jest jeszcze jakieś drugie źródełko. Dlatego tak się zachwyciłam, a okazało się, że chodziło ci o to związane z misją. No cóż. Spróbowałam zrobić to o czym mówiłeś, ale i to nie przyniosło żadnych rezultatów. Jeszcze jakieś pomysły?
Edit: Ehh... Myślałam, że jest jeszcze jakieś drugie źródełko. Dlatego tak się zachwyciłam, a okazało się, że chodziło ci o to związane z misją. No cóż. Spróbowałam zrobić to o czym mówiłeś, ale i to nie przyniosło żadnych rezultatów. Jeszcze jakieś pomysły?
Spoiler:
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest
-
Guest