Ulubiony typ magii

Dyskusja o grze SpellForce
Guest

Ulubiony typ magii

Post by Guest »

Jaki jest wasz ulubiony typ magii w Spell Force? Moim jest lód, ponieważ zadaje duże obrażenia i pozwala unieruchmiać wrogów. Uzasadnijcie swoja odpowiedź.
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Moim ulubionym typem magii jest magia lodu, ponieważ można zamrażać wrogów i zadaje całkiem poważne obrażenia.
Spoiler:
Kahad
Administrator

Post by Kahad »

Magia elemetalna w porównaniu z połączoną magią Życia i Śmierci jest niczym. Kombinacja tych dwóch rodzajów magii daje wg mnie najlepsze, najciekasze efekty. Mimo, że w pojedynke magiem gra się i tak cieżko, to przy wsparciu armi mieszanka Grupowe Uzdrowienie + Zagłada dają efekty powalające :twisted: .
Aiurus
Skrytopisarz

Post by Aiurus »

czarna magia- śmierć jest bardzo pomocna dla maga- samotnika. jak wiadomo magowie nie są mocni w pojedynke, jednak zaklęcia magii śmierci potrafią zadawać takie obrażenia, że wróg pada po jednym zaklęciu. do tego troche rozwinięta nekromancja żeby podkradać życie i całkiem fajnie jest!:P
Guest

Post by Guest »

moim zdaniem zajlepsza jest czarna magia.ponieważ zaraża róznymi chorobami oraz osłabia wrogów.można także zabierać życie przeciwnikom a dodawać sobie.
Guest

Post by Guest »

Moim zdaniem Czarna Magia i Magia Żywiołów to bardzo przydatne umiejętności, poza tym Biała Magia leczy nawet całe jednostki w jednej chwili. 8)
Guest

Post by Guest »

Moim ulubionym rodzajem magii jest czarna magia. Zadaje największe obrażenie i dosyć efektownie wygląda.
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Mam pytanko: czy ktoś spotkał zaklęcie o takiej ikonie?

Image
Spoiler:
Guest

Post by Guest »

Wg. mnie połączenie magii lodu i magii śmierci jest swietne. Podczas gdy nasz przeciwnik stoi unieruchomiony my pakujemy w niego smiercionosnymi zakleciami... Sama slodycz :P
Guest

Post by Guest »

no według mnie to najlepsza jest magia lodu, duże obrazenia, czasami unieruchamia postać :)
Guest

Post by Guest »

Magia śmierci i życia razem!!! Mordujesz masowo wroga, a (samych) swoich leczysz ;] Inne nie mają szans!!! BUAHAHAHA!!!
Guest

Post by Guest »

czarna oczywiście no bo przywoływanie ożywieńców czy ożywionych goblinów to fajna rzecz
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

(Do pustułki)ja widziałem ten czar to przywołanie lodowej driady.
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Tak? Kurde pewnie w twojej wersji to zaklecie jest :/ Bo w mojej Złotej Edycji tego nie ma :( A szkoda, bo uwielbiam magie lodu...
Spoiler:
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

powinien być też u ciebie ps. w cień fenixa dopiero
Post Reply