Chciałem zapytać, czy Wy też macie takie gry, do których (przynajmniej dla mnie) fajnie czasem wrócić.
Stare gry
-
Guest
Stare gry
Tak jak w temacie chiałem się zapytać, o takie faktycznie staaare gry, które leżą na półce i się kurzą, po które juz byście nie sięgnęli, ponieważ technika poszła wyżej i są gry o o wiele więklszej jakości. Otóż chciałem powiedzieć, że od jakiegos czasu zaczałem zbierać takie starocie i poprzez allegro nabyłem kilka takich gier po 4-10 zł. To takie moje małe hobby. W mojej kolekcji są: (m.in.) No Man 's Land, Empires - Dawn of Modern World, Etherlords I i II, Sacred, Sims(jedynki), Anno 1602, Lionheart i wiele innych.
Chciałem zapytać, czy Wy też macie takie gry, do których (przynajmniej dla mnie) fajnie czasem wrócić.
Również mam Baldura (choć wstyd przyznać, nigdy nie przeszedłem), dwa Fallouty (jak w przypadku Baldura ;P), pierwsze AoE (moim zdaniem lepsze od 2), Mafię, Corsairs, LotR (ale RPG-a) i jeszcze parę by się pewnie znalazło ;]
Fakt, Sacred wyszedł mniej więcej w tym samym czasie co SF.
Fakt, Sacred wyszedł mniej więcej w tym samym czasie co SF.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."