blad przy imporcie postaci

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
Guest

blad przy imporcie postaci

Post by Guest »

Witam. mam problem ze spellforce: shadow of the phoenix. kiedy wybieram save 'a aby importowac postac do gry(28lvl) podczas wczytywania wyskakuje komunikat "dane uzytkownika uszkodzone" i gra sie wylacza. bardzo prosze o pomoc. pozdrawiam
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Używałeś ArtMoneya?

(Wiem, mało ambitny post, ale taki komunikat wyskakuje przy "ulepszaniu" postaci przy pomocy AM, nic innego nie przychodzi mi do głowy)
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

Maiłem identyko błąd. Gra sie zawieszała, a potem wyłączała. niestety, starciłem ta postać. ale może spróbuj zrobic kopię save 'u wyrzucic oryginał i spróbować zaimportować z kopii?
Guest

Post by Guest »

uzywalem cheat engine, ale tylko do przyspieszenia czasu w grze(nie chcialo mi sie czekac przy dlugich podrozach). z kopii tez nie dziala
Guest

Post by Guest »

Przykro mi, ale wydaje się, że straciłes postać... nie masz jakiegoś bliskiego przy końcem save 'u żeby ukończyć gre jeszcze raz, a potem zaimportować.?
Guest

Post by Guest »

probowalem to robic. ukonczylem gre ponownie ilka razy.probowalem tez zaimportowac z kilku inncyh save 'u. caly czas jest tak samo.
Guest

Post by Guest »

a może skopiuj obydwa save 'y do jakiegoś innego folderu, i spróbuj przeinstalowac grę?

a potem wklej je w odpowiednie miejsca.
Guest

Post by Guest »

wlasnie to przed chwila skonczylem robic. rowniez nie dziala.

no tak, pamietam, ze chyba dolozylem sobie z 5 pkt do statystyk(zatrzymanie wartosci liczby punktow) poprzez cheat engine. czy jest moze jakis sposob do zmiany statystyk w artmoney? moze to pomoze? pzdr
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Jeżeli już zmieniłeś i nie masz save 'a przed zmianą, to nic z tym nie zrobisz. Przykro mi.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Post Reply