Problem z Dodatkiem

Post Reply
Guest

Problem z Dodatkiem

Post by Guest »

Przeszperalem Gogle i forum nic nie znalazlem na ten temat mianowicie moj problem polega na tym iz nie moge zainstalowac dodatku wyskakuje blad , ze nie ma zainstalowanej wersji Spellforce 2 Shadow wars i instalacja zostaje przerwana , probawlem reinstalowan na obu partycjach probowalem z patchem i bez patcha niestety dalej to samo wie ktos moze co robic?

Pozdrawiam
Proximo
Skrytopisarz

Post by Proximo »

Miałem to samo

Zainstaluj SF2:CMW na jednej partycji, a potem WS na tej samej w tym samym folderze.....

chyba
Guest

Post by Guest »

Prubowalem niestety dalej tak samo nie da sie zainstalowac dodatku ma ktos jakis patent na to?

pozdrawiam
Guest

Post by Guest »

to moze być błędny wpis w rejestrze dotyczący shadow wars.. usuń SW, przeczyść rejestr jakimś programem typu regcleaner albo czymś podobnym, potem znowu zainstaluj.. że tak powiem na czysto SW i próbuj z dodatkiem...
Guest

Post by Guest »

Probwalem dalej to samo no coz dzieki odpuszcze sobie :P
Vela
Skrytopisarz

Post by Vela »

To trzeba było kupić "Platynowa Kolekcja" Albo "Złota Edycja" W tedy nie ma takiego błędu, bo dodatek jest już "połączony" z grą.
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

Ja nie miałem takich problemów a kupowałem osobno gry. Po instalacji SW odpalasz gre czy odrazu do instalacji DS przechodzisz??
Guest

Post by Guest »

I tak I tak prubowalem formata nawet zrobilem niestety nie wiem dlaczego nie wykrywa podstawki.
Dosu666
Zbrojny w klawiaturę

Post by Dosu666 »

A spróbuj najpierw zainstalowac poprawki do SW a potem zainstaluj DS
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

mi tak wyskakuje kupiłem spell uniwerse i pisze że nie ma spell czmw
Guest

Post by Guest »

kupilem dragona ale mi nie działa ci chce zainstalowac to wyskakuje jakis błondze nie mam zainstalowanej gry zwykłes czesci jak mam zainstalowanom pomuszcie co mam robic ???

//Na dobry początek proponuje zajrzeć do słownika ortograficznego. - Sorvina
Kafar
Zaklinacz słów

Post by Kafar »

Być może nie masz oryginalego Spellforce 2.
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Gdy instaluje się dodatek do danej gry, musisz mieć zachowany oryginalny plik wykonywalny (o rozszerzeniu .exe) lub plik który dodatek musi "widzieć" w oryginalnym stanie, bez zmienionego rozmiaru, wtedy powinien się ładnie zainstalować, scrackowany plik ma już inny rozmiar, więc instalator po prostu nie widzi takiego pliku i nie puści instalacji dalej. Chyba, że masz jakąś wersję gazetową czy coś, to prawdopodobnie wersje takie są niekompatybilne z dodatkami. Takie jest moje zdanie :)
Guest

Post by Guest »

próbowałem to samo nic nie działa !!
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Ale co próbowałeś ? Może jakoś rozwinąłbyś swoja myśl, bo nie idzie z Twojego postu cokolwiek wywnioskować. Pod spam po prostu mi to podchodzi. Możesz uważać to za ostrzeżenie.

Pisałeś że kupiłeś "dragona", (czyli zakładam że kupiłeś oryginał) a ta wersja, którą masz obecnie zainstalowaną, to też jest jest oryginalna ? Jeśli nie, to Mayor we wcześniejszym poście opisał co i jak należy zrobić. Musisz mieć plik przez "crackowaniem" i wtedy spróbować zainstalować dodatek.

Jeśli liczysz, że ktoś Ci pomoże w rozwiązaniu problemu, musisz postarać się opisać go dokładnie, inaczej, nikt nie będzie "gdybał".
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Post Reply