Nic. Z tymi paniami nic nie ma. Specjalnie leciałem do nich z darem bogów z sharrowdale. Co do tych pękniętych przedmiotów to nie znalazłem dla nich zastosowania. Są chyba jak to futro.
Dzięki za odpowiedź, nie będę się niepotrzebnie nastawiał Lecz pamiętam że przechodząc kiedys spellforce, nad Feadale pojawił się znak zapytania. Ale nie przypomne sobie za chińskiego boga czego chciała.
A co do pękniętych przedmiotów, to strasznie z dupy ze strony autorów gry. Robią takie przedmioty, które by były idealnym materiałem na jakiś dodatkowy quest, i zdobycie dodatkowych itemów, a tu taka lipa. No nic, dzięki Sylar.
Hm... To nie wiem. Ja się nie znam, więc tylko opieram się na google. Tylko radzą, aby zainstalować DirectX, który jest na płycie i innej rady nie ma... Może ktoś bardziej w tym zorientowany skuma co jest nie tak .
To musi być DirectX. Jaką masz wersję? 9.0c bodajże jest wymagana...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
nie trzeba przeinstalowywać, mi to samo wyskoczyło, wystarczy zainstalować DirectX z płytki nawet jak masz najnowszy. ewentualnie jeże li dalej nie będzie działało to poszukaj innego pliku co się zaczyna d3dx9_ .dll i zmień nazwę na d3dx9_25.dll. Ja tak call of duty 4 włączyłem