Dlaczego taki nick ?
-
Drakon Arach
-
Guest
-
Guest
-
Guest
Ja mam 3 imiona, których używam w grach:
MaxMads-otóż kiedyś był taki film, którego glównym bohaterem bym MadMax. Mój tata w jednej z gier miał taki nick, a ja chciałem też mieć cos z tą postacia wiec przekręcilem i na końcu widocznie naszło mi się na "s" i zostało bo fajnie brzmi (ludzie z gier internetowych i z innych for zdrabniają na Maxio albo Maxiu)
Kacperominator-pierwsza częśc od imienia druga żeby groźniej brzmiało
Shaharry-taki moj widzi miś
potrzebowałem czegoś na szybko. Nawet nie wiem skąd sie wzieło
MaxMads-otóż kiedyś był taki film, którego glównym bohaterem bym MadMax. Mój tata w jednej z gier miał taki nick, a ja chciałem też mieć cos z tą postacia wiec przekręcilem i na końcu widocznie naszło mi się na "s" i zostało bo fajnie brzmi (ludzie z gier internetowych i z innych for zdrabniają na Maxio albo Maxiu)
Kacperominator-pierwsza częśc od imienia druga żeby groźniej brzmiało
Shaharry-taki moj widzi miś
Ja sam nie wiem skąd mi się wziął ten nick.....
Kiedyś oglądałem jakiś film(zgadnie ktoś jaki??) i mi w pamięci utknęło i jak przyszedł taki czas, że się rejestrowałem na forum jakimś to mi się przypomniało albo niby wymyśliłem ten nick.....
Jakiś miesiąc temu oglądałem ten sam film i teraz wiem skąd mi się wymyślił ten nick
Jak ktoś odgadł jaki film i wie jaka postać to sam nie wiem dlaczego przybrałem imię tego starego parchala 
Kiedyś oglądałem jakiś film(zgadnie ktoś jaki??) i mi w pamięci utknęło i jak przyszedł taki czas, że się rejestrowałem na forum jakimś to mi się przypomniało albo niby wymyśliłem ten nick.....
Jakiś miesiąc temu oglądałem ten sam film i teraz wiem skąd mi się wymyślił ten nick
-
DrizztPl02
- Odbębniacz postów
-
Guest
A mój ... to już jak moje imię, choć ludzie używają zdrobnienia "Sami". Ale mój nick się wziął z filmu "The Ring" - kiedy przefarbowałam sie na czarno (oj daaaawne dzieje) kumpela mnie tak nazwała i tak zostało - ten nick chodzi za mną wszędzie i w zasadzie niektórzy nawet nie wiedzą jak mam na imię - zawsze jest "-Sami! - Sami!" 8D - Choć i bywa też Kazik 8D
-
Guest