Kupuje sobie jutro zlota edycja spellforce i mam pytanie w ktory dodatek lepiej najpierw zacząć??? Oddech Zimy czy Cien Feniksa???
Chodzi mi o to zeby bylo bardziej chronologicznie z zakonem świtu!!!
Bede mogl sobie wsadzic postac z zwyklego zakonu switu do zlotej edycji??
Prosze o odpowiedz!!!
W co najpierw???
Re: W co najpierw???
No nie powiedziałabym...
W sumie to możesz na dwa sposoby to rozegrać. Na początek przejdź sobie albo ZŚ, albo OZ, a później kontynuuj w Cieniu Feniksa. W ZŚ jak i w OZ zaczynasz od 1 lvl, a w Cieniu Feniksa kontynuujesz
W sumie to możesz na dwa sposoby to rozegrać. Na początek przejdź sobie albo ZŚ, albo OZ, a później kontynuuj w Cieniu Feniksa. W ZŚ jak i w OZ zaczynasz od 1 lvl, a w Cieniu Feniksa kontynuujesz
Spoiler:
Re: W co najpierw???
Skoro ukończył ZŚ, to nie widzę celu w przechodzeniu go raz jeszcze... Chyba że nie wypali opcja z transferem postaci.
-
Guest
-
Guest
andre88886wp.pl
ma ktos sejwa po ze 4 fragmentami szkła obojetnie jaka postac ale najlepiej bila magia poziom 21 . bo cos mi sie pochrzanilo i p ozabiciu smoka fyrmira nie znalazlem odlamka letniego wiatru. bardzo prosze o tego sejwa lub ewentualną pomoc. moj email w temacie z gory dzieki
Już powinieneś warna dostać. Już założyłeś taki temat, czekaj cierpliwie na odpowiedź.
A słowo warnem się stało... //Sorvina
A słowo warnem się stało... //Sorvina
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
Guest