Potrzebuje pomocy
1. Gdzie jest gryf ? wszystkich zabilem w szepcie , zabilem ismaila lecz nie oddalem miecza ani pancerza Utharowi , ktory odszedl i czy jak znajde gryfa bede mial zaliczona misje?
2.Grob Hokana , oddalem mu maske ale gdzie lezy czy jest w okolicach portalu do Boskiego Muru bo rozm z nim a musze grob znalezc , tylko w ktorym miejscu ?
3. boski mur - nie moge znalezc tego drzewa gdzie lezy fragment dziela sztuki.
Czy od nowa mam grac misje w szepcie ???
Jesli moge prosic o konretne odpowiedzi bede wdzieczny , pierwszy raz gram w ta gre i jest kozak.... pozdrawiam
Miasto Szeptu , Boski Mur
-
Guest
Wszystko pieknie jesli chodzi o maisto szeptu tylko napisalem jak sytuacja wyglada i gryfa nigdzie nie ma , juz nawet boski mur caly przeszedlem , a szeptu nie mam zaliczonego bo jestem jedyna postacia w tej misji ,wszystkich pozabijalem , nawet uthar sie ulotnil , z hokanem tez gadalem dalem mu ta maske i wyskoczylo ze znow musze szukac jego grobu , bez sensu czy mam od nowa to misje przejsc ??? bo nie wiem o co chodzi
-
Guest
To nie jest zaden bug, tylko wbrew pozorom czasami tego gryfa jest bardzo latwo przegapic i mozna krazyc w kolko i go nie znalezc. Jezeli naprawde dlugo sie go szukalo i nie trafilo sie na odpowiednia sciezke to przyznaje, zrozumiale jest uzycie kodu na odkrycie mapy. Chociaz ja jednak osobiscie szukalabym az do skutku.
Tak czy owak nie poddawac sie, bo gryf na pewno jest.
(to oczywiscie nie uwaga do Dany80, bo on juz pewnie zapomnial, ze kiedys szukal)
Tak czy owak nie poddawac sie, bo gryf na pewno jest.
(to oczywiscie nie uwaga do Dany80, bo on juz pewnie zapomnial, ze kiedys szukal)