Btw: dziwny zespół, który jest bardzo popularny, i który na oficjalnej stronie na facebooku ma tylko ok. 12mln słuchaczy...
Metal - muzyka i życie
Buhahaha. Techno-rap^^. Widać po pierwsze, że nie masz pojęcia o rapie. Po drugie o technie, a po trzecie, że nigdy nie słuchałeś LP, bo to nie jest ani techno ani rap;]. Poczytaj trochę o Nu-metalu, rapcore i wypowiedzi Chestera czy Mike na temat tego jaką muzykę grają.
Btw: dziwny zespół, który jest bardzo popularny, i który na oficjalnej stronie na facebooku ma tylko ok. 12mln słuchaczy...
.
Offtopem - Przemo, "A thousand suns" wyszła w zeszły poniedziałek ;P
Ja słyszałem, że LP (tak, o Linkinów mi chodziło) to nu-metal. Ale skoro grający tam Chester i Mike twierdzą inaczej - ok. Chyba sami najlepiej wiedzą, co grają
Ludzie są dziwni, ot co ^^ Słuchają jakichś popularnych zespołów, miast Dark Moor czy Ryashon, o których tylko ja słyszałem xP
Przemo, nie trzeba znać się na metalu, żeby metalu słuchać
Ja słyszałem, że LP (tak, o Linkinów mi chodziło) to nu-metal. Ale skoro grający tam Chester i Mike twierdzą inaczej - ok. Chyba sami najlepiej wiedzą, co grają
Ludzie są dziwni, ot co ^^ Słuchają jakichś popularnych zespołów, miast Dark Moor czy Ryashon, o których tylko ja słyszałem xP
Przemo, nie trzeba znać się na metalu, żeby metalu słuchać
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Utnę wasze spekulacje, LP to metal tylko z nazwy, ogólnie to raczej jakiś gatunek -core.
Co do Black Sabbath, mają być może najlepszego gitarzystę. Ale i tak wolę Iron Maiden, gdyż są świetni. Każda płyta to małe arcydzieło i na każdej są co najmniej 2 doskonałe utwory. Jeśli to nie najlepszy zespół na świecie to kto nim jest?
Co do Black Sabbath, mają być może najlepszego gitarzystę. Ale i tak wolę Iron Maiden, gdyż są świetni. Każda płyta to małe arcydzieło i na każdej są co najmniej 2 doskonałe utwory. Jeśli to nie najlepszy zespół na świecie to kto nim jest?
Ha! I tu Was mam bo niektóre kawałki Metalliki mi się podobają, np. "Nothing Else Matters" ^^.
Z tego co widziałem to Kahad do metalu zaliczył SoaD, którego kiedyś całkiem sporo słuchałem, ale jak dla mnie to tylko niektóre ich kawałki były stricte metalowe,a większość raczej hard rockowa.
Kończąc temat LP, Kafar, podałem jakie to jest "core", o którym wspominasz i jest to rapcore.
Z tego co widziałem to Kahad do metalu zaliczył SoaD, którego kiedyś całkiem sporo słuchałem, ale jak dla mnie to tylko niektóre ich kawałki były stricte metalowe,a większość raczej hard rockowa.
Kończąc temat LP, Kafar, podałem jakie to jest "core", o którym wspominasz i jest to rapcore.
DARK MOOR NA JAMLEGEND!? Z wrażenia spojrzę ;P Tylko wiesz, nie każdy zna 14 utworów Ryashon 'u :] Że nie wspomnę o Freedom Call czy Hetmanie, bo tego to już nikt nie zna 
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Aaa (: Już myślałem... Dark Moor znam dzięki Rhapsody of Fire (w "podobnych" było na Wrzucie) od ponad dwóch lat, więc to raczej nie przez JL 
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Freedom Call znam tylko z jednej piosnki z tytułu i z kilku których tytułu nie zanotowałam. A znam "Warriors" i jest to jedna z moich ulubionych piosenek.
Hetmana nie znam ^^
EDIT: O, znam jeszcze Flame in the night
Hetmana nie znam ^^
EDIT: O, znam jeszcze Flame in the night
Spoiler:
A Hetman polski zespół... ;P "Warriors" z kolei ja nie znam... zaraz będę znał 
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz