Jaka nowa runa robotnika mogłaby powstać?

Dyskusja o grze SpellForce

Poll: Jakie runy z podanych w ankiecie powinny powstaĂŚ

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:12

goblinów ?
5
4%
żywiołaków i golemów ?
7
6%
kitharów ?
6
5%
hazimów ?
12
10%
szkieletów ?
10
8%
ostrza ?
68
57%
demony ?
12
10%

Total votes: 120

Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

racja feniks niech pozostanie jeden to stworzenie z czasów kiedy bogowie chodzili jeszcze po ziemi a pojedyncze rasy sie jeszcze nie narodziły a driada tak samo aryn przy feniksie jest tak młody człowiek przy pierwszych elfach...

PS-Ari racja centaury tak z trollogoblinów rezygnuje ale coś poza ostrzami musi być np pojedyncze runa no do ludzi halickie utherańskie kathai,hazim,xu i dalej orki jaskiniowe mają uzdrowiciela

elfy aryna szkarłatne mroczne elfy trolle to uroki krasnoludy może te z wietrznej jamy
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

1. Chcesz runy Hazimów, Utranu, itd? Po co? Mają po dwie-trzy jednostki, tytan ten sam...

2. Nie orki, tylko orkowie (uczulenie ^^ ') - orka to ssak mieszkający w oceanie lub czynność wykonywana na polu.

Co z tego, że orkowie mają uzdrowiciela?

3. I dalej nie rozumiem...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Driadami można grać na niektórych mapach więc są nie potrzebne tak samo jak nimfy

a co do feniksa macie racje niech zostanie ten który jest
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

ari chodziło mi o pod grupy jednostek ludzie mieli by runa innych klanów ludzkich jak i inne rasy ale to głupi pomysł już to wiem, za te orki przepraszam cię i mam nowy pomysł lepszy podsunął go mi brat dawanie jednostką broni no ma swoją słabą a ty masz jakieś słabe do sprzedania bronie dajesz jednostce a ona wymiata a jak przechodzisz przez portal to wracają do ekwipunku no i jak fajny pomysł
po to czego nie zabrała śmierć zabiorę ja ,a czego mi się nie uda zabrać ukryje czas
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Średni. "A ona wymiata" mnie odstraszyło. Gdyby był jakiś limit (zbirowi nie damy przecież zabójcy olbrzymów, czy jak się nazywała ta maczuga) to byłoby w porządku. A, i nie wracałaby do ekwipunku. IMO byłoby lepiej.
Ty, który wchodzisz
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

tylko broń był by limit jak i u nas 1lvl 1 punkt danej specjalizacji 2lvl 2 punkt i tak dalej znaczy jak u nas wiesz 5 lvl 3 punkt i tak dalej ....
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

I to mi się podoba, chociaż dawałoby dużą przewagę nad wrogiem. W zamian komputerkowi ulepszyłoby się Inteligencję (dość nikłą ;P) i dało możliwość np. możliwość ataku w większych (jeszcze) grupach.

PS schodzimy z tematu ;P
Ty, który wchodzisz
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

i to mi pasi komputer mądrzejszy i przeprowadza zmasowane ataki a my dajemy jednostką broń swoją starą co chcieliśmy sprzedać pomyślcie w swobodnej wykupujemy gniewy aryna i lodowym łuczniczką o wiele lepiej się nawala wroga
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Miało tu być o rasach .

Co do ras to powinny być wprowadzone zjawy ,te latające głowy oraz szkielety .
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

Co w nich jest takiego? Mają jeden-dwa rodzaje wyglądu (szkielety pod tym względem są bardziej zróżnicowane, aż trzy rodzaje), raczej nieciekawe, mało zróżnicowane jednostki, i żadnych budynków...
Ty, który wchodzisz
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

mam pytanie odnośnie umarlaków jak wygląda 20 poziom przywołania szkieleta jestem strasznie ciekawy bo doszedłem do 13 poziomu szkieletu a te wyglądy przydadzą sie do rasy umarlaków
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

No to te trzy rasy{zjawy,latające głowy{mesmero}i szkielety} wziąć jako nieumarłych

Budynki:

Grób Krypta Kościana Wieża przecież dało by się jeszcze coś wymyślić

Każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować Ari
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

A czy ja Cię gdzieś nie uszanowałem? Zapytałem, co w nich widzisz takiego, że chcesz ich runę. Mnie osobiście pasowałyby np. (przykład z kosmosu) różowe słoniki, Ty nie wiesz dlaczego bym chciał, ja o(d)powiadam. Prosty mechanizm :wink:

Hmm.. A tamte głowy nie są mesmero, one chyba ogółem nie mają nazwy (albo są jako Krzykacze, czy jakoś tak). Jeżeli już to bym wyrzucił głowy i dał zamiast nich ożywieńców-zombie. I wtedy byłoby łatwiej z budynkami i z jakimś logicznym ułożeniem jednostek/robotnika/tytana (Nieumarły olbrzym?).
Ty, który wchodzisz
Mroczny mag
Łowca postów

Post by Mroczny mag »

ale zaklęcia nie potwora bo mi zależy na tym by wiedzieć jak wygląda taki szkielet bo nie wiem czy on wygląda jak szkielet generau czy jak szkielet łucznik

Ten post jest stanowczo za krótki. Jeszcze jedna taka sytuacja, a dostaniesz prezent :) //Sorvina
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Te głowy to mesmero, krzykacze etc. to samo tyczy się zjaw ale jako nieumarłych można było by też wliczyć mumie i zombie .
Post Reply