Wojny klanów
-
Drakon Arach
-
Drakon Arach
-
Guest
Jakoś mi sie nie widzi to losowanie...
Każdy niech gra kim chce. Jeżeli będziemy narzucać z góry kto ma jaką rasą grac to wyniknie mnóstwo nieporozumień, pretensji i żalów.... PRZYKŁAD "a bo to nie sprawiedliwe, jakbym grał rasą X to bym na pewno wygrał!!!"
Trudno, będzie pełno pojedynków mroczne elfy vs. mroczne elfy. Ja gram orkami i tak
:D:D
Każdy niech gra kim chce. Jeżeli będziemy narzucać z góry kto ma jaką rasą grac to wyniknie mnóstwo nieporozumień, pretensji i żalów.... PRZYKŁAD "a bo to nie sprawiedliwe, jakbym grał rasą X to bym na pewno wygrał!!!"
Trudno, będzie pełno pojedynków mroczne elfy vs. mroczne elfy. Ja gram orkami i tak
Właśnie nie zrozumieliście sensu. Jak się umie dobrze grać, to każdą rasą się wygra. A jak mówicie, że każdy ma sobie wybrać, to pomyślcie. Będą dwie osoby, które będą chciały mroczne elfy i co? Jak im dogodzisz? A jak z góry będą wcześniej przydzielone to nie będzie problemu. Aa... no i jedna osoba nie będzie miała ciągle tej samej rasy, przed każdym pojedynkiem będzie losowanie. Chciałabym uniknąć "dziecięcych" sprzeczek.
@down - albo w ogóle można inne rasy wylosować. Wyjdzie w trakcie rozgrywek. Wszystkiego przewidzieć się nie da, więc i tak z momentem startu tego planu wszystko będzie zmieniane
@down - albo w ogóle można inne rasy wylosować. Wyjdzie w trakcie rozgrywek. Wszystkiego przewidzieć się nie da, więc i tak z momentem startu tego planu wszystko będzie zmieniane
Spoiler:
-
Drakon Arach
Właśnie to, że będzie sprawiedliwość. Bo wszyscy tu kochają mrocznych... Dobry gracz umie grać każdą rasą.
Jestem za propozycją Sorv i IceMana
Jestem za propozycją Sorv i IceMana
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Spoiler:
Zawsze jest trudniej, bo zazwyczaj z kompem mamy do czynienia z jednym typem jednostek (magowie lub wojownicy, rzadko łucznicy), a ludzie (zwykle ;P) kombinują 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach