Krainy w Spell Force
ja lubię
cień drzew za wycisk gdy grałę z drugim razem (legion orków na mnie tylko z wieżami ale wygrałę) lubię dobre bitwy
shiel za epicką wręcz walkę z orkami i bandytami(trudo było gdy zwiadowcy wroga mnie odkryli)i niezłe ukształtowanie terenu idealne pod budowe wież
dziką przełęcz jak wspomniałę lubię dobre bitwy oraz za walkę z władcą pająków
i empyrie no niezłe miasto dużo zadań oraz można tam się poczuć swowodnie jeśli chce się mieć wybór
cień drzew za wycisk gdy grałę z drugim razem (legion orków na mnie tylko z wieżami ale wygrałę) lubię dobre bitwy
shiel za epicką wręcz walkę z orkami i bandytami(trudo było gdy zwiadowcy wroga mnie odkryli)i niezłe ukształtowanie terenu idealne pod budowe wież
dziką przełęcz jak wspomniałę lubię dobre bitwy oraz za walkę z władcą pająków
i empyrie no niezłe miasto dużo zadań oraz można tam się poczuć swowodnie jeśli chce się mieć wybór
Ponownie boleję nad moim brakiem dodatków (tzn. np. "co to jest to empyrie!?"), ale z ZŚ to świetne były: Szarogórze (wszystko kupisz, wszystko sprzedasz, dużo questów.. żyć nie umierać!!), Eloni (kochałem ten fragment z otwieraniem bramy
) oraz ta mapka gdzie były miasto mrocznym elfów, nie pamiętam jak się kraina zwała 
-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
1.Empyria to drugie Szarogórze w Cieniu Feniksa
2.Mi się podobają w 1Tirganach - uwielbiam lodowe elfy i kult który reprezentują, Miraw Thur - orkowie fajnie spędzają wolny czas w tym mieście( grają goblinami w piłkę) a w 2 Zachodnia Garda nowy dom Shaikan i Ostoja stolica smoczego państwa.
Edit
Oraz Żelazne pola stary dom Shaikan
2.Mi się podobają w 1Tirganach - uwielbiam lodowe elfy i kult który reprezentują, Miraw Thur - orkowie fajnie spędzają wolny czas w tym mieście( grają goblinami w piłkę) a w 2 Zachodnia Garda nowy dom Shaikan i Ostoja stolica smoczego państwa.
Edit
Oraz Żelazne pola stary dom Shaikan
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Re: Krainy w Spell Force
Z każdej z kampanii mam sentyment do każdej mapy
Południowa Godmarchia kojarzyła mi się z ciągłym bluźnieniem, bo zapomniałem o przejściu obok lodowych golemów. Idę jak głupi przez fortyfikację Ostrzy, do iście strasznej Czarnej Wieży.
Kolejno - Liannon. Ma w sobie ten specyficzny urok, może krajobrazy? Postacie? Typowa sielanka.
Następnie - Południowe Góry Wietrzne. Tak samo jak Liannon. Urzekła mnie historia ich olbrzyma
I małego liska. Szczenie Tany. Wy tez pamiętacie wszystkie szczegóły z gry? xD Mapa żeby mi się spodobała musi być zielona. Jakoś nie ma chęci grania na mapie typu Szept, Dolina Szarego Zmierzchu czy Lodowe Bagna.
A może kilka z SF2?
No to skoro można
Shal - No, chyba jedna z bardziej dopracowanych krain Mhhrocznych. Ta epicka wspinaczka, te "Ostrza" z Wojen Smoków.
Nie pamiętam nazwy mapy, ale było tam spotkanie ze Smokami. Oświećcie mnie, to była Ostoja ? W każdym razie świetna.
A na koniec zostawiłem sobie... Okręt-Miasto. Zagadki ze skrzyniami, questy, itp. Chyba jedyna rzecz której brakowało w jedynce
Kolejno - Liannon. Ma w sobie ten specyficzny urok, może krajobrazy? Postacie? Typowa sielanka.
Następnie - Południowe Góry Wietrzne. Tak samo jak Liannon. Urzekła mnie historia ich olbrzyma
A może kilka z SF2?
No to skoro można
Shal - No, chyba jedna z bardziej dopracowanych krain Mhhrocznych. Ta epicka wspinaczka, te "Ostrza" z Wojen Smoków.
Nie pamiętam nazwy mapy, ale było tam spotkanie ze Smokami. Oświećcie mnie, to była Ostoja ? W każdym razie świetna.
A na koniec zostawiłem sobie... Okręt-Miasto. Zagadki ze skrzyniami, questy, itp. Chyba jedyna rzecz której brakowało w jedynce
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Magnus ta mapa nazywała sie chyba ostoja
Moją ulubiona mapą jest Eloni cień drzew i dzika przełęcz . Eloni i cień drzew sentyment do elfów , a dzika przełecz nie wiem czemu porostu ja lubie
![łucznik [łucznik]](./images/smilies/archer.gif)
Moją ulubiona mapą jest Eloni cień drzew i dzika przełęcz . Eloni i cień drzew sentyment do elfów , a dzika przełecz nie wiem czemu porostu ja lubie
niech Aryn ma was wszystkich w opiece XD
-
PaladynFarlon
- Odbębniacz postów
hmmm dlamnie sie podobają między innymi Liannon ( za ten swój spokojny klimat ;D ) Eloni i Tirganach oraz Szept ( za ładną walke z umarlakami ^^ ). No i niewiem czemu ale szarogórze 
Hmm... a ten podpis.... to ważny jest ಠ_ಠ?