Wasza ulubiona Gra
Ha właśnie. Moje nieokrzesane elfy nie potrafią mówić (;P). O ile dobrze pamiętam test dyplomacji w całej grze wyszedł mi tylko raz, podczas odwiedzin w tych czterech posterunkach...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Guest
Ja obecnie mam zainstalowane pięć gier - SF1, SF2 (;p), Worms world party (! tak, ta sprzed 3D), Icy Towera (xD) i NWN2. Poza tym mam fazy na Herosa pięć.
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
The sims 3 strasznie mi się tną i lubią się wyłączać, ale poza tym są lepsze od 2 ;P tylko to wszystko dało się zrobić jako dodatek do 2... W efekcie na moim kompie były przez tydzień i już ich nie ma 
Co do NWN2, założyłem temat. A jeśli chodzi o parkę Sand & Qara to nie lubię obydwóch ;P
Co do NWN2, założyłem temat. A jeśli chodzi o parkę Sand & Qara to nie lubię obydwóch ;P
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Nie jestem maniakiem, po prostu dostałem i przetestowałem ;P Za to spokojnie możesz mnie nazwać Neverwintero-maniakiem ;p
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
@Up: Łosz kurde, ale się rozpisałeś...
Ja czekam na Disciples 3. To w ogóle ma kiedyś wyjść?
A jeśli chodzi o obecną listę...
1. Heroes of might and magic V - zawsze mówię to samo: to lepsze niż szachy
O dziwo, gram zawsze w tę samą mapę (żywcem z herosa III!), kampanię mam w... no, w menu głównym, a gdzie!? Tylko te przepakowane wojska Irollan...
2. Neverwinter Nights 2 (z dodatkiem Maska Zdrajcy) - podstawowa kampania nigdy mi się nie znudzi, a to przez łowcę Bishopa ;P
3. Spellforce (z obydwoma dodatkami) - Za tryb swobodny, świetną grafikę, jeszcze większą grywalność, no i te elfki... xP
4. Tu miałem dylemat, ale ze względu na częstotliwość grania wygrały miażdżącą przewagą... Worms World Party. IMO najlepsza część robalowej sagi (chociaż w "Total Mayhem" jeszcze nie grałem), nieważne co mówią fani efektownych rozbłysków i pixel shaderów - ta gra rządzi!
5. Polanie II (a co, bądźmy patriotami!) - za odzywki postaci, humor przeplatany z naprawdę dobrym połączeniem RPG/RTS, i imiona postaci ^^ '
Ja czekam na Disciples 3. To w ogóle ma kiedyś wyjść?
A jeśli chodzi o obecną listę...
1. Heroes of might and magic V - zawsze mówię to samo: to lepsze niż szachy
2. Neverwinter Nights 2 (z dodatkiem Maska Zdrajcy) - podstawowa kampania nigdy mi się nie znudzi, a to przez łowcę Bishopa ;P
3. Spellforce (z obydwoma dodatkami) - Za tryb swobodny, świetną grafikę, jeszcze większą grywalność, no i te elfki... xP
4. Tu miałem dylemat, ale ze względu na częstotliwość grania wygrały miażdżącą przewagą... Worms World Party. IMO najlepsza część robalowej sagi (chociaż w "Total Mayhem" jeszcze nie grałem), nieważne co mówią fani efektownych rozbłysków i pixel shaderów - ta gra rządzi!
5. Polanie II (a co, bądźmy patriotami!) - za odzywki postaci, humor przeplatany z naprawdę dobrym połączeniem RPG/RTS, i imiona postaci ^^ '
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Mam dużo ulubionych gier 
- Spellforce 1 i 2 ze wszystkimi dodatkami i czekam na kolejny do 2.
- Gothic 1,2,3 ze wszystkimi dodatkami, czekam teraz na gothica 4
- Heroes 3,4,5. Mam heroes 4 na kompie i czasami pyknę sobie.
- Baldur 's Gate 1 i 2 z dodatkami.
- Icewind Dale 1 i 2 z dodatkami.
- Loki
- Age Of Empires 2 z dodatkiem.
- Jade Empire
- Command Conquer General
I wiele, wiele innych. Obecnie połowa z tych gier nie jest na moim pulpicie ;/
- Spellforce 1 i 2 ze wszystkimi dodatkami i czekam na kolejny do 2.
- Gothic 1,2,3 ze wszystkimi dodatkami, czekam teraz na gothica 4
- Heroes 3,4,5. Mam heroes 4 na kompie i czasami pyknę sobie.
- Baldur 's Gate 1 i 2 z dodatkami.
- Icewind Dale 1 i 2 z dodatkami.
- Loki
- Age Of Empires 2 z dodatkiem.
- Jade Empire
- Command Conquer General
I wiele, wiele innych. Obecnie połowa z tych gier nie jest na moim pulpicie ;/
-
Guest
-
Guest