Najbardziej mnie wnerwia brak przycisku atak, takiego jaki jest w Warcrafcie III. Tj. nie można skierować jednostek w określone miejsce, by one podczas "pochodu" atakowały wrogów.
@down
Dzięki zbawco! Rozwiązałeś jeden z moich największych problemów dot. Spellforc 'a ^^.
Dziwne... zdawało mi się, że jest taki klawisz, który za to odpowiadał... Sprawdź alt+p.klik, shift+p.klik lub ctrl +p.klik wiem, że dało się tak robić...
To jest bardziej strategia, niźli RPG Nie zapominaj, że w pierwszym SF jesteśmy Sługą Run, co już coś sugeruje ;]
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
a ja mam jednego gupiego buga ktorego w zaden sposob nie moge wyeliminowac
Rozchodzi sie o to ze jak cos kupuje to zamiast odejmowac mi kase to dodaje(zdroja kosztuje 20 zlotych? ok! kupuje i mam zbroje + kasa). Takim sposobem na poczatku gry moge wykupic sobie wszystkie itemsy czary i co tam jeszcze mi sie podoba. Wkurwiajace
a mnie wnerwia ta cala mapa - nic nie widac, dopiero trzeba sie przejsc do jakiegos miejsca zeby bylo co kolwiek widać. Jak np. mam obóz jakiś do rozwalenia to wiele razy jest tak, że miejsce to sie zasłania i musze na ślepo atakować..
Wpisanie i wyłączenie kodu na odsłonięcie nieco przyspiesza odsłanianie mapy.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."