Regulamin, wersja 0.99 epsilon

Znajdująca się w Cieniu Drzew - wielkiego dęba i topoli - smukła wieża jest najrzadziej używanym budynkiem. Nieliczne osoby zapoznają się z regulaminem, by potem skrótowo wyjaśnić go reszcie klanu. Czasem jakiś niewo... posłaniec przychodzi, by sprawdzić, czy nie ma nowych, ważnych ogłoszeń.
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

System sędziowania zawsze można zmienić. Zastanawiałem się nad tym problemem i na początek proponuję zawierzyć uczciwości liderów klanów. Jeżeli to nie wyjdzie, to można się zastanowić nad innym rozwiązaniem. Proponuję też dopisać do regulaminu cały punkt poświęcony sędziowaniu, to tylko uprości grę.

Na koniec przytoczę pewien cytat (właściwie powiedzenie): "Screenshot or it didn 't happened." Co może być przydatne w tymże regulaminie.
Image
Image
Image
Guest

Post by Guest »

Jeśli chcecie to Ja mogę postawić serwer na którym będą odbywać się wojny klanów .Mieszkam w Wielkiej Brytanii i mam szybkość łącza 54.0 Mb/s :)
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Spoko. Bardzo sie cieszymy.

Ale tak się składa, ze wielkość literki tutaj ma akurat ogromne znaczenie, i raczej 54 Mb/s

W co niestety i tak nie jestem skłonny uwierzyć, LAN ma 100Mb/s, wiec prędkość łącza 54 Mb/s?? Połowa LAN 'u ?? Jak zobaczę na własne oczy to uwierzę.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Po drugie, trzebaby co jedną walkę siedzieć i oglądać walczących czyli robić za sędziego... Chce Ci się? xD
Guest

Post by Guest »

Hmm W sumie to może być :P Czyli że jak chcę postawić serwer to muszę sędziować ?:P

st34l3k mam napisane coś takiego :

Połączenie sieci bezprzewodowej(Maluska)

Szybkość: 54,0MB/s

Siła sygnału : Znakomita

Stan : Połączono
Mayor
Łupieżca tematów

Post by Mayor »

Aż mi słów zabrakło w tym momencie...
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Takie coś, co napisałaś, to ja również mam, bo mam Livebox 'a i połączenie z kompem mam bezprzewodowe. I bardzo podobnie mi pokazuje, bo nadal się będę upierał, ze tam jest mała literka "b". Natomiast nie zmienia to faktu ze łącze mam 1Mbps.

Jak chcesz sprawdzić jaka masz prędkość łącza to wejdź sobie np na http://www.speedtest.pl/
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Guest

Post by Guest »

O wielkie dzięki za objaśnienie teraz już to rozumiem :) ehh ależ ja niemądra nawet nie wiedziałam o takim czymś ...
Guest

Post by Guest »

no skoro tak mówisz to może tak jest kto mówi o sobie to znaczy ze taki jest
Doyle
Łupieżca tematów

Post by Doyle »

Nie jestem wprawdzie moderatorem, ale to mi wygląda na obrażanie innych... i rażącą dysortografię.
Image
Image
Image
Eon
Postrach moderatorów
Postać w RPG: MG

Post by Eon »

Wybaczcie mi, ale nie mogłem edytować posta Doyla, ponieważ nie mam tu MODA Jak nikt z resztą :).

Jakimś cudem tego nie zauważyłem, dzięki Doyle :wink:

Pan Kubusiek96, ponownie zaszczycił nas swoją obecnością i od razu przeszedł do elokwentnego komentarza na temat usera. Oczywiście postanowił w drodze wyjątku, że zrobi to pisząc jakże poprawnego ortograficznie posta i jednocześnie zezwolił nam z łaski swojej, na obejrzenie tego SAPMU...

Krótko mówiąc Kubusiek96 otrzymuje WARNA za rozsiewanie OffTopu, oraz niejednoznaczne obrażanie użytkownika, włącznie z nieprzestrzeganiem jakichkolwiek zasad ortograficznych...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ And if you won't... Image
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

16.08.09

Wersja delta, dodane zostały dwa punkty do paragrafu drugiego. Punkty siódme paragrafów III i IV zostały zaktualizowane.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

Juz zmienilem posta i jest dobrze z ta ortografia wiec czy soul keper mozesz mi usunac ostrzezenie a zreszta tylko zartowalem :P :D:D:D
Ari
Arinistrator

Post by Ari »

http://www.spellforceweb.fora.pl/free-s ... ,1019.html jest taki magiczny temat, w którym możesz się wyżalić.

To jest temat o regulaminie WK.

E:

@Down: n/c
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Guest

Post by Guest »

ok
Post Reply