Spellforce - trainer projekt

Dyskusja o grze SpellForce

Poll: Czy powinienem kontynuowaĂŚ tworzenie trainera?

Poll ended at Sun, 13 Feb 2011, 23:13

Tak, takie coś może być przydatne ;)
10
77%
Nie!! Po co takie ułatwienia? ;/
3
23%

Total votes: 13

Icer
Odbębniacz postów

Post by Icer »

Ja też robiłem (surowce i kasa), ale następnym razem już "nie pykło". A jest może jakieś obejście lub coś?
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

Możliwe , że jest taki adres , który odpowiada za to wszystko i tylko go wystarczy z edytować i on się nie zmienia!!
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
Jazon
Skrytopisarz

Post by Jazon »

Myślę, że pomysł okej.

Ja mam problem z lvl avatara bo ciągle są mapy z dużą ilością wrogów na dużym lvl, za które dostaję mało doświadczenia :( .
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

To porób zadania poboczne.
Jazon
Skrytopisarz

Post by Jazon »

Wykonuje ale wciąż jest problem. Chociaż w Szarogórzu już mam 6lvl bo wykonałem zadanie z nagrobkami :D .
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Już na szóstym lvl zadanie z nagrobkami? A ja miałem wrażenie, że to zadanie odblokowuje się dopiero przy drugim ' że tak się wyrażę, czyli wtedy kiedy (tu przydałby się bb-code
Spoiler:
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Zgadza się, przy normalnej grze, jak robisz wszystko zgodnie z zasadami ten quest aktywuje się mniej więcej w tym momencie który opisałeś.

Istnieje jednak trick, przy użyciu którego zadanie to można zacząć już podczas swojej pierwszej wizyty w Szarogórzu, czyli zaraz na początku gry. Postać ma wtedy 3 lvl (w moim przypadku) lub nawet 2, zależy ile się bawi z goblinami w 1 obozie. Opisano go http://www.spellforceweb.fora.pl/kosz,2 ... u,964.html, na pewno działa, sprawdzone. Choć jeśli będziesz chciał stosować, polecam zrobić save tuż przed akcją, bo od pierwszego razu może się nie udać.

Wykonując pierwszą część questu (sprawdzanie nagrobków) dostaje się sporo doświadczenia, co owocuje osiągnięciem przez postać 6 lvl.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Jazon
Skrytopisarz

Post by Jazon »

Jest jeden problem. Zadanie to można skończyć dopiero w 2 rozdziale :(
Post Reply