kody na rozgrywce dowolnej

Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Jest to folder map (nie wiem gdzie chyba w folderze z grą ) coop , pvp to mapy potyczki .

Nie da się usunąć podwójnego postu .

http://spellforce.jowood.com/sf2/?lang=en&rid=1517 - tu pisze version - 1.o .
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

a jak sie gostków pobierze to gdzie z nimi ??

jest jakiś program do robienia (jak jest) gdzie go można pobrać i jak sie nazywa plizzz LINK :D
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

http://www.spellforce.com/sf2/?lang=en&rid=1419 - niżej jest Editor and Patch - pobierz patcha i po zainstalowaniu ,powinien wyświatlić się edytor . Jeżeli nie ,szukaj w internecie .http://spellforce.jowood.com/forum/show ... hp?t=48838 -

load from here the "sf2 ds ge editor.exe" w tej linijce jest link (kliknij na podanej stronce here) i będziesz mógł pobrać . Pisze ,że jest wirus ,ale Moderatorzy zapewniają ,że go nie ma .

Jakich gostków ?

Ja tworzyłem mapy ,ale Dragon Storm pokrzyżował mi plany .
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

no tam jak dałeś link na mapy do do pobrania są awatary

ale które są 2 właściwie 3
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Moje dokumentySpellForce2savecoop jeżeli masz dodatek to Addon1 i dopiero coop.
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

a te pache to który ściągnąć ??

ej co bardziej polecacie spellforce 1 i dodatki czy 2
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Jeśli chodzi o SpellForce 1 to najnowsza wersja ma numer 1.53 (ale nie wiem czy taki patch jest, ja nie znalazłem nigdzie). Do ściągnięcia jest patch 1.52. Jeśli chodzi o SpellForce 2, to ja akurat nie pomogę.

Co polecić... zapewne najlepiej ocenisz sam jak zagrasz, ale jeśli chodzi o moje zdanie, to dla mnie 1 + dodatki jest godna polecenia zdecydowanie bardziej niż 2.
Image

Precyzja odpowiedzi zaleÂży od precyzji pytania.
Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

fajnie ale tam są 3 patche i który mam pobrać
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Nie rozumiem tego postu twojego ostatniego. Co prawda temat jest w SF2, ale zamotales teraz pytaniami o pierwsza część również.

Chodzi Ci o patcha do SF1 czy SF2, sprecyzuj trochę w tych swoich pytaniach. Pisałem Ci ze jeśli chodzi o 2 to ja nie pomogę. W jedynce najnowsza wersja (jaka można kupić) ma numerek 1.53, ale takiego patcha nie ma nigdzie na necie (przynajmniej ja nigdzie nie znalazłem) a najnowszy patch jaki można ściągnąć do 1 ma numer 1.52, znajdziesz bez problemu.

Z tego co się orientuje, do 1 jest również edytor map (można tworzyć nowe itd.) ale działa on jedynie z wersja 1.52 Z racji tego ze większość osób na forum ma jednak wersje 1.53, to mając wersje 1.52 będziesz się mógł bawić mapami, ale nie zagrasz praktycznie z nikim z nas (z osób z forum tutaj) bo będzie się wersja różniła i nie będzie można dołączyć do gry.

Jeśli chodzi o edytor do 2, musisz pytać kogoś innego, ja nie mam o 2 pojęcia jak to tam wygląda (ani jaki patch jest najnowszy, ani nic jeśli chodzi o jakiś edytor). Z tego co widzę Feniks Ci próbował pomoc jeśli chodzi o 2.

Na przyszłość proponuje troszkę precyzyjniej formułować pytania.

Pozdrawiam
Image

Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

bo to było pytanie do feniksa i tak chodzi mi o edytor do 2 feniks podał stronke na patche ale nie wiem który pobrać (i jak to może być pytanie do 1 jak tematy są do 2
st34l3k
Tańczący z warnami

Post by st34l3k »

Ten Twój post odnośnie patchy pokazał się po mojej odpowiedzi na cytowany powyżej i stąd moje niezrozumienie której części gry dotyczy kolejne z Twoich pytań.

Jeśli mogę coś zasugerować: albo cytuj do którego postu odpisujesz (tak jak to zrobiłeś ostatnio cytując moją wypowiedź), albo na początku zaznaczaj do kogo odpowiadasz. Moim zdaniem tak będzie bardziej przejrzyście i uniknie się nieporozumień.

Pozdrawiam i życzę powodzenia z edytorem.
Image

Nie czytam w myÂślach

Image

www.bitten.pev.pl
Image
Grandolik
Zbrojny w klawiaturę

Post by Grandolik »

bo chce kupić platynową kolekcje i zobaczyć wsze opinie która jest lepsza ta przy okazji
Post Reply