Anime/Manga, które lubicie

Możecie pisać tu co nie pasuje do innych kategorii.
Fenris
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Fenris

Post by Fenris »

nawet? Naruto się chowa IMO przed wieloma tytułami i nie jest to tylko moja subiektywna opinia, anime jest poprostu suabe, acz fani bronią mangę. Ja do fanów mangi niestety nie należę więc porzuciłem ten tytuł.

Code Geass - świetne anime, koniec mnie wzruszył.

Higurashi no naku koro ni - horror, zagadki, szalone lolity, najsłodsze obłąkańcze śmichy chichy jakie widziałem... ach łezka się w oku kręci. Dla zdrowia psychicznego oglądacie na własną odpowiedzialność +18

Durarara - anime średnie, acz miło się oglądało. Kolory wprost zachwycają.

Kenichi history of the strongest disciple - anime przypadło mi do gustu głównie przez to, że lubię wszelkie combat systemy, świetni bohaterowie, trochę humoru i jedna z najlepszych walk w anime stanowczo podnoszą ocenę.

Tengen Toppa Gurren Lagann - anime ponad anime, mój fav, epickosć wprost leje się z ekranu. Polecam zostawić go sobie na deser, bo potem możemy wszystko widzieć przez pryzmat TTGL.

Black Lagoon - właśnie oglądam więc z oceną się wstrzymam, +18

Parę krótkich komedyjek wg mnie godnych polecenia:

Baka to test to shokanjo, MM!, Kami nomi zo shiro sekai, Midori no hibi, Great Teacher Onizuka.
Image
Spoiler:
Icer
Odbębniacz postów

Post by Icer »

@Up - Niby tak, ale szłyszałem już tyle hymnów pochwalnych do Naruto, że wolałem wyprzedzić.. niektórych.
Post Reply