Ogromna porada dla początkujących, a może i nie tylko
Re: Ogromna porada dla początkujących, a może i nie tylko
A "Ciężka broń sieczna"? Trochę mnie nudzi gra magami, właśnie przeszedłem Cień Feniksa magiem żywiołów, i chciałem teraz jakąś hybrydę, chociaż połączenie z magii śmierci z lodem nie jest mi obce i wiem, że to czysta moc.
Tutaj powinieneś pytać Matiego raczej, bo ja od takich hybryd stronię. Minimum cztery statystyki do rozwoju, jeśli zaś wolisz trafiać wroga częściej, niż raz na tydzień, dochodzi piąty atrybut. Na maksymalne rozwinięcie nie ma co liczyć, a taki woj chyba jednak nie "rządzi", choć IMO dobra broń na magów.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

Łojejku, ja sto lat nie grałem, ale pamiętam, że lubiłem ciężkiego woja/nekromantę. Kradzież życia, kilka Ostrzy czy coś i niezła broń. Ze zręcznością nie jest aż tak źle 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
-
piotrkam99
- Skrytopisarz
- Postać w RPG: Spawacz
Co do tego pierwzego postu:
1.lustrzane odbicia nie zadaja obrazen
2.nie mozna zahipnotyzowac wroga i z nim walczyc gdyz hipnoza przestaje dzialac kiedy zahipnotyzowany koles dostanie nawet njamniejsze damage.
1.lustrzane odbicia nie zadaja obrazen
2.nie mozna zahipnotyzowac wroga i z nim walczyc gdyz hipnoza przestaje dzialac kiedy zahipnotyzowany koles dostanie nawet njamniejsze damage.