Czy ktoś modyfikował grę Spellforce Zakon Świtu wraz z dwoma dodatkami (Oddec Zimy i Cień Feniksa) dodając lub modyfikując uzbrojenie? W ogóle gdzie znajdę odpowiedni plik (podejrzewam że w folderze pak).
PS. Moja wersja gry to: 1.53.65731
Edit:
Albo też jak dodać nowe punkty umiejętości
Na dzień dobry doublepost - masz ostrzeżenie słowne, następne już będzie na liczniku //Ari
"Dodać nowe punkty umiejętności" - w sensie więcej ich przy awansie, czy po prostu chcesz dodać? Czy w ogóle nowe do listy (siły, zręczności itd.)?
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Czy tą wypowiedzią pomogłeś?? Bo ja raczej wątpię. Jak ktoś chce modyfikować grę to niech modyfikuje. Jeśli ktoś szuka pomocy to trzeba jej udzielić, a nie wyskakiwać z tekstem że lepiej grać uczciwie.
Niestety ja nie pomogę, bo trochę nie rozumiem postów. Po prostu nie ten świat. Ari zostałeś tylko ty...
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji!┌∩┐(◣_◢)┌∩┐And if you won't...
Nie pochrzani się jeśli się to dobrze zrobi. A jeśli nawet coś będzie nie tak, to zawsze można przywrócić odpowiedni stan.
Gdybyś przeszedł wszystkie kampanie kilka razy, to też byś chciał spróbować czegoś innego - ja chcę po prostu stworzyć najlepszą postać w grze - silną i niepokonaną.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
Trzeba tylko mieć wiedzę o projektowaniu gier komputerowych, pare płatnych programów i kilka/kilkanaście "wolnych" lat.
Jak mu się już uda stworzyć tą grę od nowa, nie robiąc przy tym żadnego błędu, to będzie sukces. A, więc - wszystko się zrobić da, trzeba mieć tylko wiedzę i czas.