kilka problemow
-
Guest
kilka problemow
witam:) jestem nowy na forum. mam problem z cieniem feniksa;p pierwsza sprawa to mechanoid;p jestem na ostatniej mapce a mimo to jeszcze go nie znalazlem. ktos moze powiedziec gdzie on jest? 2 sprawa. diamentowe ostrza. trzeba nimi rozbic pucharki w miescie dusz i wlasnie w miescie dusz jest 4 pieczec bankowa. cos mi nie idzie... cos musialem pominac... ale co?:( dziekuje za pomoc
Mechanoid jest na mapie Miasto Dusz, niedaleko monumentu bohaterów, tego w północnej części mapy. Jeśli się nie mylę, leży po prostu na ziemi nieco na prawo od monumentu.
Co do pieczęci - http://www.spellforceweb.fora.pl/porady ... zy,92.html
Wszystko masz zaznaczone na wklejonej mapce.
Nie wiem natomiast o co Ci chodzi z diamentowymi mieczami, no trzeba pucharki rozbić, i co ?? Jaki masz z tym problem, bo nie rozumiem. Jeśli Ci chodzi o to, które pucharki, to tam gdzie gargulec stoi i się rozgląda we wszystkie strony, na lewo od miejsca gdzie stoją wieże śmierci (czy jak tam się one nazywają).
Co do pieczęci - http://www.spellforceweb.fora.pl/porady ... zy,92.html
Wszystko masz zaznaczone na wklejonej mapce.
Nie wiem natomiast o co Ci chodzi z diamentowymi mieczami, no trzeba pucharki rozbić, i co ?? Jaki masz z tym problem, bo nie rozumiem. Jeśli Ci chodzi o to, które pucharki, to tam gdzie gargulec stoi i się rozgląda we wszystkie strony, na lewo od miejsca gdzie stoją wieże śmierci (czy jak tam się one nazywają).
Co do potworków, było już wałkowane na forum - one nie przestana wychodzić, więc możesz sobie darować ich bicie, chyba ze nie masz jeszcze 50 lvl a chcesz do niego dobić, to wtedy możesz je dalej tłuc.
Co do świętej studni - były 4 miejsca, które musiałeś "oczyścić"; gdzie musiałeś zasadzić ziarna, które dostałeś od driady (od tej z gaju driad, gdzie się wchodziło przez pałac w Empyrii). Teraz nagle okazało się ze jest kolejne miejsce, które należy "oczyścić". Na pewno zauważyłeś gdzie jest to miejsce. Nie można się tam dostać, gdyż brama się nie otwiera. Ale... w rogu bramy rośnie roślinka, jeśli się ja podleje, jej korzenie (czy tez ona sama) rozchyli bramę na tyle ze będzie się dało tam wejść.
Musisz wrócić do driady, do gaju, ona da Ci naczynie, za pomocą którego nabierzesz wody ze studni w Mieście Dusz i "podlejesz" roślinkę.
Chyba tyle.
Co do świętej studni - były 4 miejsca, które musiałeś "oczyścić"; gdzie musiałeś zasadzić ziarna, które dostałeś od driady (od tej z gaju driad, gdzie się wchodziło przez pałac w Empyrii). Teraz nagle okazało się ze jest kolejne miejsce, które należy "oczyścić". Na pewno zauważyłeś gdzie jest to miejsce. Nie można się tam dostać, gdyż brama się nie otwiera. Ale... w rogu bramy rośnie roślinka, jeśli się ja podleje, jej korzenie (czy tez ona sama) rozchyli bramę na tyle ze będzie się dało tam wejść.
Musisz wrócić do driady, do gaju, ona da Ci naczynie, za pomocą którego nabierzesz wody ze studni w Mieście Dusz i "podlejesz" roślinkę.
Chyba tyle.
-
Guest
tak tak. to wiem. juz to zrobilem. napelnilem mise "swieta" woda podlalem roslinke, otworzyla sie brama. wyczyscilem zasadzilem ziarenko. teraz mam misje o swietej studni a nie swietych miejscach. w misji mam napisane ze pilnuja jej cztery meduzy. na tej mapie juz wybilem wszystkie meduzy a pucharki ktore stoja wokol gargulca rozbilem diamentowymi ostrzami.
-
Guest