Plany nowej strony www.
Ja od czasu do czasu co nieco mogę skrobnąć 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Jak ja proponowałem coś takiego (dostałem pozwolenie na zrobienie od Kahada
), to się nie podobało. W końcu jak zacząłem robić jak chciała większość: wygląd identyczny z oficjalną stroną o spellforce, to znowu logo się sypnęło na oficjalnej... Pfff... Jak coś to mógłbym tam lekko pomóc (obecnie czeka mnie sprawdzanie wyników nauczania, jednak mam chwilę czasu od soboty).
Co do metody robienia strony, dla niezbyt zaawansowanych użytkowników:
http://www.php-fusion.pl/forum/viewforu ... orum_id=10 (link poprawny
)
Chyba najprostsza
Wrzucasz na serwer wchodzisz na swoją stronę dopisując do adresu "/setup" i i postępujesz zgodnie z instrukcjami. Później tylko theme zrobić odpowiedni, bądź dać gotowy.
Aha i jaeszcze: Zamieszczam oficjalne przeprosiny, że zawiesiłem prace nad stroną, jednakże było to spowodowane sytuacją w szkole (w skrócie: za zachowanie nauczyciele zrobili nam piekło. :/ Nie idźcie do liceum gdzie zachowanie liczy się na równi z nauką.).
Co do metody robienia strony, dla niezbyt zaawansowanych użytkowników:
http://www.php-fusion.pl/forum/viewforu ... orum_id=10 (link poprawny
Chyba najprostsza
Aha i jaeszcze: Zamieszczam oficjalne przeprosiny, że zawiesiłem prace nad stroną, jednakże było to spowodowane sytuacją w szkole (w skrócie: za zachowanie nauczyciele zrobili nam piekło. :/ Nie idźcie do liceum gdzie zachowanie liczy się na równi z nauką.).

Jedynie o czym wszyscy mogą zadecydować, to temat artykułu. Nie wyobrażam sobie, żebyś ty bądź parę osób z tego forum pisało sobie bezkarnie artykuły i zamieszczało je na stronie! Do tego są potrzebne osoby, które umieją posługiwać się językiem polskim, potrafią poprawnie budować zdania, znają zasady ortografii i interpunkcji. Czytając forum, to niestety połowa powinna zbadać się na jakąś dysfunkcję lub po prostu przysiąść nad słownikiem ortograficznym i języka polskiego. Zauważ, że niektórym nawet nie pomaga jakże wspaniały Word czy choćby przeglądarki z wbudowaną opcją sprawdzania pisowni.
Sorry, ale "najgłupsze co słyszałam" to właśnie twój pomysł ;].
Sorry, ale "najgłupsze co słyszałam" to właśnie twój pomysł ;].
Spoiler:
A może chętni pisali by artykuły i umieszczali na stronie w odpowiednim dziale i poprzez demokratyczne wybory została by wybrana najlepsza wersja .
Ewentualne błędy sprawdzałby jakiś ochotnik , który pisze poprawnie etc.
Lub po prostu wybrać osoby najlepiej piszące na forum i one ewentualnie pisałyby teksty . Zgłosiło by się kilku ludków i poprzez demokratyczne wybory zostali by wybrani redaktorzy .
Ewentualne błędy sprawdzałby jakiś ochotnik , który pisze poprawnie etc.
Lub po prostu wybrać osoby najlepiej piszące na forum i one ewentualnie pisałyby teksty . Zgłosiło by się kilku ludków i poprzez demokratyczne wybory zostali by wybrani redaktorzy .
Zawsze można dać nagrody typu: usunięcie warna, punkcik do "pomógł" (np. jeśli napisał poradnik) itp. Najlepszym można dać rangę redaktorów 
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz