Witam,
mam problem. Mianowicie zabiłem Naurona czy jak on się tam nazywał w kraterze, wziąłem lustro i przeniosłem się do bramy mieczy. Chciałem porozmawiać z wojownikiem cienia, gdyż ma on wykrzyknik nad sobą, a gdy rozmowa się zaczyna on mówi : "Wyrzuć to cholerstwo. Chcesz żeby nasz wszyscy zdemaskowali." I kończy się rozmowa. Gdy przyjmowałem to zadanie mogłem z nim bez problemu porozmawiać. Zniszczenie pierścienia cienia nic nie daje! Bardzo proszę o pomoc gdyż uniemożliwia mi to dalsze przejście gry! Z góry dziękuje!
Misja: Mur Kości(3) - Przysięga
z tego co wiadomo mi i poradnikowi to pierścienia w tej misji już dawno nie będziemy mieli. Pozbywamy się go już po samym zdobyciu.
A Sylar mówi ci dobrze. Bo nikt narazie nie może wiedzieć o tej waszej "współpracy". Tak samo miałem przed Laboratorium Malakaia i się dziwiłem czemu zemną nieche rozmawiać a kołomnie cała ekipa stała.
A Sylar mówi ci dobrze. Bo nikt narazie nie może wiedzieć o tej waszej "współpracy". Tak samo miałem przed Laboratorium Malakaia i się dziwiłem czemu zemną nieche rozmawiać a kołomnie cała ekipa stała.
Mam ten sam problem, i myślę, że to wina bug-u w grze, bo jak czytalem poradnik to wojnownik cienia predzej powinien mowic tę gatke, a on niemowil więc niewyrzucilem, wrocilem do niego tak jak kolega zalozyciel tematu i mam tak samo. Niewiem co robic wyrzucilem caly niepotrzebny ekwipunek bawilem sie z pierscieniem mialem juz go wyrzucone w kraterze po odsave-owaniu i nic.