Coś o sobie .
Aja słucham wszystkiego co mi wpadnie w ucho od System of a Down i Depehe Mode
po Rubika i Loutume czy Yarabi .Może jedynie piosenki sprośne i głupie mi nie chcą wpaść w ucho ponieważ jestem strasznie poważny {czasami jednak za żartobliwy}.
Większość mojej klasy mnie nie cierpi {biedny Egipt}. Jedyna rzecz której w życiu prócz tematów tabu jest to sport i wszystko co nowoczesne {wole harmonie i historie}.
A co do religii to katecheta mi powiedział że nadawał bym się na księdza chociaż ja wole być albo archeologiem albo botanikiem.
po Rubika i Loutume czy Yarabi .Może jedynie piosenki sprośne i głupie mi nie chcą wpaść w ucho ponieważ jestem strasznie poważny {czasami jednak za żartobliwy}.
Większość mojej klasy mnie nie cierpi {biedny Egipt}. Jedyna rzecz której w życiu prócz tematów tabu jest to sport i wszystko co nowoczesne {wole harmonie i historie}.
A co do religii to katecheta mi powiedział że nadawał bym się na księdza chociaż ja wole być albo archeologiem albo botanikiem.
Charakter już poznaliście 
Moje zainteresowania to: Sporty extremalne (zwłaszcza rowerowe), także
manga, anime i biologia
Ja osobiście lubię Iron Maiden, Metallicę, System of a Down. Z poza metalu zdarza mi się słuchać wielu rzeczy, z czego najbardziej lubię Maximum The Hormone (szczególnie za Zetsubou Billy), Gazette, Antic Cafe
Moje zainteresowania to: Sporty extremalne (zwłaszcza rowerowe), także
manga, anime i biologia
Ja osobiście lubię Iron Maiden, Metallicę, System of a Down. Z poza metalu zdarza mi się słuchać wielu rzeczy, z czego najbardziej lubię Maximum The Hormone (szczególnie za Zetsubou Billy), Gazette, Antic Cafe

-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Moje sporty extreme to :wspinaczka wysokogórska, downhill jak u kolegi, Paintball, Zorbing(wchodzisz do wilekiej dmuchanej kuli i spuszczają cię z górki)... coś tam jeszcze bylo... amuzyki to ja ogólnie Reggae i Pop
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
Moim ulubionym sportem ekstremalnym jest spędzanie przerw w towarzystwie mojej klasy ^^ ' Jedyny sport, po którym w przypadku nadużycia nie ma się zakwasów xP
A z "tradycyjnych" lubię siatkówkę, czasem na rower, ale to musi być upał ;]
Moja opieka nad ogródkiem polega na pracach fizycznych (nie bez powodu zwie się "rancho" xD), ale nie powiem, lubię to.
A z "tradycyjnych" lubię siatkówkę, czasem na rower, ale to musi być upał ;]
Moja opieka nad ogródkiem polega na pracach fizycznych (nie bez powodu zwie się "rancho" xD), ale nie powiem, lubię to.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
To daj mi jakiś sposób na nich bo mam takiego w klasie, który zniechęcił parę dziewczyn do mnie opowiadając wyssane z palca historie. Ja jestem pokojowym człowiekiem i biję się z kimś tylko w ostateczności (przez wychowanie mojej mamy, bo jak miałem 8 lat to biłem się z każdym kto na mnie krzywo spojrzał. Mama utrudniła mi w ten sposób życie i teraz nie mogę się bić > mimo, że chcę)
Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Która klasa? Podstawówka? w Dżimnazjum za coś takiego nie pożyjesz (moi np. zakablują Cię na śmierć) 
A sport przebywania z klasą jest całkiem przyjemny ;] Trzeba tylko wyczaić instrukcję obsługi ^^
A sport przebywania z klasą jest całkiem przyjemny ;] Trzeba tylko wyczaić instrukcję obsługi ^^
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
Po wakacjach się przekonam ;P
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Tak, tak, w podstawówce też miałem średnią 5,5 ;] Teraz ledwo pasek ;P
A że tak spytam, wyglądam Ci na bezczelną osobę?
Myślę, że post się schował
A serio, nie wiem.
A że tak spytam, wyglądam Ci na bezczelną osobę?
Myślę, że post się schował
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
Kilka razy moje posty się już pochowały , myślałem teraz że to ty usunąłeś i dostałem warna.
Nie wyglądasz mi na osobę bezczelną {tylko plotkarz jest bezczelny} . Z moimi ocenami szło zawsze dobrze.
W roku szkolnym 2007-2008 miałem 2 szóstki jedną 4 {nigdy nie zgadniecie z czego} a reszta ocen to piątki.
Nie wyglądasz mi na osobę bezczelną {tylko plotkarz jest bezczelny} . Z moimi ocenami szło zawsze dobrze.
W roku szkolnym 2007-2008 miałem 2 szóstki jedną 4 {nigdy nie zgadniecie z czego} a reszta ocen to piątki.