Gra swobodna - dyskusja ogólna
-
Drakon Arach
No różnie to bywa z tymi rasami, ale nie powiedzmy szczerze: każdą rasą trzeba umieć grać. Sorvina umie grać elfkami jak nikt inny( moja opinia jest taka, bo można to zauważyć po jej postach na temat elfek). Ja umie grać trollami. Inni najczęściej grają mrocznymi elfami bo są dobre i fajnie wyglądają. Każdy ma inne zdanie o rasach. Ja np. Mówię, że orki są załosne jak niewiem co, a inni mówią, że to ,,najpotenzniejsza rasa ktura pokona karzdego '.
-
Guest
To nie jest temat o rasach, tylko grze swobodnej ;P
Na razie nie mam avatarów, dopiero zainstalowałem Spella. Ale zwykle tworzę:
Devios - osobiście mój ulubiony. Mroczny elf. Ciężkie uzbrojenie - broń sieczna & pancerz, czarna magia - neokromancja (aura kradzieży życia), z naciskiem na walkę
Tire Ri Rinanndaren - Człowiek, lekki wojownik (lekkie uzbrojenie - broń sieczna i pancerz), czasem dodaję magię ziemi
Valino - Również człowiek. Lekkie uzbrojenie - broń obuchowa, ciężkie uzbrojenie - tarcze i pancerz.
Wszystkimi gra się świetnie ;] Trza tylko umieć się wczuć.
Na razie nie mam avatarów, dopiero zainstalowałem Spella. Ale zwykle tworzę:
Devios - osobiście mój ulubiony. Mroczny elf. Ciężkie uzbrojenie - broń sieczna & pancerz, czarna magia - neokromancja (aura kradzieży życia), z naciskiem na walkę
Tire Ri Rinanndaren - Człowiek, lekki wojownik (lekkie uzbrojenie - broń sieczna i pancerz), czasem dodaję magię ziemi
Valino - Również człowiek. Lekkie uzbrojenie - broń obuchowa, ciężkie uzbrojenie - tarcze i pancerz.
Wszystkimi gra się świetnie ;] Trza tylko umieć się wczuć.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Ja mam Harnasia xD Już ma prawie 9 lvl. Jest typowym wojownikiem. Ciężkie uzbrojenie i broń sieczna, obuchowa i pancerz. J lubię grać tylko wojownikiem. Nikim innym nie umiem. Nie umie pozatym tworzyć hybryd typu wojownik-mag.
Ja zawsze lubiałem wojowników. Dobrze zaczynają i dobrze kończą xD
Panowie, co to za samowolka? Do tematu proszę!
//Sorvina
Ja zawsze lubiałem wojowników. Dobrze zaczynają i dobrze kończą xD
Panowie, co to za samowolka? Do tematu proszę!
Mroczne ostrze pokona łuczniczkę samym wyssaniem życia (czy kradzieżą, jak kto woli).
Drakon - ja umiem grać i wojownikiem i magiem, dlatego tworzę hybrydę
a do poziomu 50 i tak w swobodnym jeszcze nie dotarłem, więc 
Psota - łuczniczka lodu? Łuki + magia lodu?
Sorv - ależ jesteśmy w temacie o grze swobodnej, tylko zeszliśmy na odłam - avatary
Drakon - ja umiem grać i wojownikiem i magiem, dlatego tworzę hybrydę
Psota - łuczniczka lodu? Łuki + magia lodu?
Sorv - ależ jesteśmy w temacie o grze swobodnej, tylko zeszliśmy na odłam - avatary
Ty, który wchodzisz
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Ty, który wchodzisz
-
Drakon Arach
Zaraz chyba będzie, że mocarz przegrywa z łuczniczką wiatru z ulepszeniem. Powiem wam coś. To co pleciecie o elfkach to same wierutne bzdury!!!! Lówczyni pokona mroczne ostrze? Chyba tylko wtedy kiedy ma wyższy level. Mroczne ostrze ma zaklęcie kradzierz życia które odbiera życie, więc łowczyni przegra i tyle.
-
Drakon Arach
Drakon, offtopujesz. To o grze swobodnej, nie o rasach.
To ja zapytam którą planszę lubicie najbardziej i dlaczego ^^
Moim faworytem jest "Ostra skała" (Coop 06 chyba), nie wiem czemu, ale znakomicie mi się tam gra
z RPGów lubię Lodowe Bagna (014?) i Tirganach (tu numerka nie pamiętam). I oczywiście market- i quest- place ^^
To ja zapytam którą planszę lubicie najbardziej i dlaczego ^^
Moim faworytem jest "Ostra skała" (Coop 06 chyba), nie wiem czemu, ale znakomicie mi się tam gra
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz
łowczyni pokona mroczne ostrze wiem bo testowałem na mapie rozpalone kamienie i oby dwie rasy mają ten sam poziom i zwykle na tym poziomie zaklęcia się odbijają.
Z map to lubię wszystkie które są zieloniutkie i nie ma na nich nieumarłych { prócz drzewołaków} i jak ktoś chce to mogę uchwycić scenera z rozpalonych kamieni.
Drakon Arach ty chyba nie znasz zbyt dobrze Spella .
Większość postaci level 33 jest odbijane przez postacie na tym samym levelu.
Z map to lubię wszystkie które są zieloniutkie i nie ma na nich nieumarłych { prócz drzewołaków} i jak ktoś chce to mogę uchwycić scenera z rozpalonych kamieni.
Drakon Arach ty chyba nie znasz zbyt dobrze Spella .
Większość postaci level 33 jest odbijane przez postacie na tym samym levelu.
Tak. Postacie są odbijane przez postacie na tym samym levelu... ^^ '
Ty, który wchodzisz
Ty, który wchodzisz