Wracając do Miasta Dusz... Jednak można pokonać gnomy czy jak one tam sie nazywają (takie malutkie ogry)... Jest tam taki jeden z maczuga czy temu podobne (Inne wala golymi rękoma) I jak go pokonalem (jakiś item mial w sobie) minimalnie na południe (monument bochaterów ) pojawiły się szkeletki ... Gdy je pokonałem był taki kolo (czarny) i jak go zabiłem miełem rune jakiego czarno księznika (śmierc na 16 , aura odebrania zycia na 16 i zamiec 15 więc warto) i chyba otworzyła się brama do tych latających mózgów... Zabijałem je 30 i nic ... A| jak demony zabijałem wyskoczył póżniej Arcydemon potem Arcydemon ognia a jeszcze potem WŁADCA DEMONĂW (każdy 50 lvl )... nieiwme co dalej zrobić pokonałem gościa w hadeko (Teleport na pole bitwy XD)i niewiem co dalej zrrobić ... Pokonałem wszystkie potwory ze lewej wyspy (poza demonami i mózgami ) ... A i jeszcze jedno jak sie jest na tej kruczej przełeczy jest taka babka (po wpisaniu kodu z tamtej tablicy z Emprii) Pyta sie ,, Co ty chcesz" ja jest tam różnie odpowiadałem a ona na to nic... Co zrobić ?...
To, że tego gnoma da się pokonać to nic nowego nie odkryłeś ;] To przecież każdy wie... Co do babki to nie wiem. Gada po niemiecku, a ja niemca nie znam.