Problem z teleportacją

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
Post Reply
Yea-vine
Niemy Mędrzec

Problem z teleportacją

Post by Yea-vine »

Witam :)

Mam pewien problem. Otóż kiedy próbuję się teleportować do Szarogórza lub do Liannon dzieję się cos dziwnego, a mianowicie mapa mi się ,,resetuje". Wszytko co zbadałem - znika. Wszystko co zabiłem lub zniszczyłem - znów się pojawia. Nie jest to takie straszne, gdyby nie to, że np. po powrocie do Szarogórza, filmik wprowadzający znów się zaczyna (teraz ten biały mag nazywa się Poległy Bohater - a nie jakoś na ,,R" i go nie widać, posłaniec znów przychodzi, a mój bohater - jeżeli teleportowałem sie do samego Szarogórza - zaczyna biec do monolitu bohaterów . Można sie domyśleć, że po drodze ginie ;) ). No i znowu dostaje główną misję. Jest to dla mnie mocno wku... denerwujące, więc bardzo proszę o pomoc :)

P.S.
Reinstalacja została już przeprowadzona :)
Bezix
Łowca postów
Postać w RPG: Terill Senus

Re: Problem z teleportacją

Post by Bezix »

Mam jedynie domysły co do tego, w czym może leżeć problem. Proponuję wejść w Moje Dokumenty/Spellforce/SAVE , kliknąć PPM na folder TEMP, wejść we właściwości i sprawdzić czy jest zaznaczone "Tylko do odczytu".
Yea-vine
Niemy Mędrzec

Re: Problem z teleportacją

Post by Yea-vine »

Tak. ,,Tylko do odczytu" jest zaznaczone (i spróbowałem jak to działa, kiedy mam odznaczone - bez skutku ;) ). Co ciekawe, w tym folderze SAVE znajduje się kilka plików (savów), a wszystkie foldery są całkowicie puste...
Post Reply