Wasze opinie i sugestie na temat WWW
Re: Wasze opinie i sugestie na temat WWW
Aryn tragedią nie jest, całkiem fajnie się prezentuje, pomysł z adresem strony IMO dobry. Ale wciąż chodzi o smoczka, ktoś tam wspomniał, że źle wycięty render. Ja dodam od siebie tylko, że nienaturalnie się się tego lodowca trzyma. Mati, pamiętaj, że sam tego chciałeś: Stać Cię na więcej 
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

Z renderem, moim zdaniem, nie jest źle, dokładniej wyciąć się go już chyba nie dało (a na pewno nie z moim sprzętem), z kolei rzeźba lodowa mnie do teraz nawiedza w koszmarach... ;P Jest jeszcze ten problem, że ten render jest znacznie powiększony, stąd niezłe rozpikslowanie...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
W takim razie myślę, że przeżyjemy. W końcu ileż można zwracać na to cały czas uwagę, jest czerwona skórka, to doszła niebieska, co kto lubi, to wybierze ;]
And if you won't...

-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
Hej, to nie ja powiedziałem, że jest tragicznie bo moja wypowiedź była taka
A poza tym no cóż jak dla mnie to nie ma pośpiechu z poprawami i tworzeniem nowych wyglądów, gdyż nie przywiązuję do tego wagi.
I jak widać nic takiego tu nie wspominam...Jeśli chodzi o muzykę to mi także nie działa. Poza tym jak dla mnie wszystko ok, lecz zgodzę się że logo "winter" mogło by być bardziej dopracowane ale aż tak bardzo nie przeszkadza.
A poza tym no cóż jak dla mnie to nie ma pośpiechu z poprawami i tworzeniem nowych wyglądów, gdyż nie przywiązuję do tego wagi.
A może chodziło mi o smoka? Nie no jasne, my tu sobie gadu-gadu o skórce, i ni z gruchy ni z pietruchy tak nagle wjeżdżamy na Ciebie. Cool!
@Down: Looz, zdaję sobie sprawę, że "Aryn" w ostatnim poście mógł zabrzmieć niejednoznacznie, nie ma sprawy.
@Down: Looz, zdaję sobie sprawę, że "Aryn" w ostatnim poście mógł zabrzmieć niejednoznacznie, nie ma sprawy.
Last edited by Eon on Mon, 16 May 2011, 21:40, edited 2 times in total.
And if you won't...

-
Aryn Lodowy Tkacz
- Zbrojny w klawiaturę
A to sorki musiałem źle zrozumieć. Zwracam Ci honor.
Gdzie podział się odtwarzacz ze strony www? Ja się pytam, gdzie?! Czego mam słuchać teraz w wolnym czasie?
Naprawcie to! xD
Naprawcie to! xD
Mam kilka postów z SF2 CMW i WS. Jeśli chcecie to prześle, bo jak patrzyłem to ubogo - tylko 4 screeny...
Witam!
Zakładam, że aby zrobić to co wymieniają moi up, potrzeba kasy na lepszy hosting.Niektóre fora stosują tzw vipa za $. Dzięki temu się utrzymują.Też możecie zastosować taki manewr. Osobiście nie miałbym nic przeciwko aby dać na rozwój takiego forum niż na jakieś badziewne gry online
Ps.
Czy strona musi być taka ciemna? Tęcza ma wiele barw które są przyjemne dla oka
Zakładam, że aby zrobić to co wymieniają moi up, potrzeba kasy na lepszy hosting.Niektóre fora stosują tzw vipa za $. Dzięki temu się utrzymują.Też możecie zastosować taki manewr. Osobiście nie miałbym nic przeciwko aby dać na rozwój takiego forum niż na jakieś badziewne gry online
Ps.
Czy strona musi być taka ciemna? Tęcza ma wiele barw które są przyjemne dla oka

Venetic
A cóż to za pokraczny c**j kazał Ci napisać ten stek bzdur? Niedobry Magnus!Magnusik chytry ptyś wrote:Dwa lata tej współpracy spowodowały znaczny wzrost liczby użytkowników oraz zwiększenie aktywności na forum. Dziękujemy!
And if you won't...

-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Ho ho ho mutha****a. Masz lepszy pomysł narcyzku?
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
No pewnie! Napisz o tym, jak jestem wspaniały <3
And if you won't...